INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HAPOEL BEER SHEVA - INTER 3-2

VIDEO La zidul plângerii! Inter a fost eliminată rușinos din Europa League: ”Am fost îngâmfați”

Nwakaeme, autorul golului de 2-2, le-a scos sufletul lui Brozovici și D'Ambrosio // FOTO Reuters
Nwakaeme, autorul golului de 2-2, le-a scos sufletul lui Brozovici și D'Ambrosio // FOTO Reuters

Articol de - Publicat sambata, 26 noiembrie 2016 00:00

Nerazzurrii, afară din Europa, după ce-au fost întorși de la 2-0. Echipa lui Hoban e prima din istorie care-i bate tur-retur într-o fază a grupelor, 5-2 la general.

Nu se poate mai jos decât locul 9 în Serie A? Inter a mai bifat o rușine istorică, ultima poziție deja asigurată în Europa League, după alt rezultat halucinant în Israel! Nerazzurrii au fost eliminați de Hapoel Beer Sheva, 2-3, ce devine astfel prima echipă care-i bate tur-retur într-o fază a grupelor.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Spectator la golul 2

Prestația din "Derby della Madonnina" a părut o întâmplare fericită comparativ cu dezastrul de joi. Deși a condus cu 2-0, al doilea gol reușit de Brozovici avându-l pe Hoban spectator (folosit până în minutul 81), noua squadra a lui Pioli a dispărut inexplicabil după pauză.

Penaltyul provocat de Handanovici (și eliminat) a facilitat răsturnarea de situație, cu golul eșecului venit în prelungiri. Un 2-5 la general cu Hapoel și o medie de 2,8 goluri primite pe meci în ultimele 5 vizite europene!

"Trei beri blonde"

Gumele pe net au abundat: "Trei beri blonde", preferata interiștilor fiind Beer Sheva, "Pentru asta tot De Boer e vinovat?" ori "Beer Scema Inter" (scema, prost în italiană) cu fața lui Handanovici.

Hapoel BS, lider în Israel

Campioana en titre, Hapoel a terminat actualul sezon regulat pe primul loc, cu 64 de puncte, trei peste Maccabi Tel Aviv, având cea mai bună apărare (17 goluri în 26 de etape). A ratat prezența în grupele Ligii după dramatica dublă manșă în play-off cu Celtic, 2-5 la Glasgow și 2-0 în retur.

"Am fost îngâmfați. Am jucat inacceptabil de prost în repriza secundă. Și nu e o problemă fizică, ci una mentală! Trebuie să învățăm să suferim și să uităm trecutul"
Stefano Pioli, antrenor Inter

4eșecuri la rând în deplasare în Europa a înregistrat Inter, egalându-și recordul negativ din 1984

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
831959706877275
Cristian Baltaru  •  26 Noiembrie 2016, 12:41

Să fim serioși!Au aflat la pauză cât este scorul la meciul Sparta Praga-Southampton (era1-0,care avea să fie și scorul final)și s-au lăsat învinși de israelieni,fiindcă englezii vor juca în ultima etapă acasă cu israelienii,iar ei cu cehii.Italienii au calculat că-n ultima etapă englezii vor învinge pe israelieni și vor face 10 puncte.Ei chiar dacă învingeau în Israel și apoi acsă pe cehi,făceau maxim 9 puncte,de aceea au făcut ceea ce au făcut și apoi au dat-o pe caterincă,vezi Doamne!,au fost cică, ,,înfumurați''. :) :) :) :) :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează