EUROPA LEAGUE  ·  ROMA - FIORENTINA 0-3 (ÎN TUR 1-1)

VIDEO Romartelaţi » Urmări dezastruoase la Roma, care a pierdut calificarea în sferturile Europa League în doar 21 de minute fatale: 0-3 cu Fiorentina

Basanta marchează cu capul după un corner și conturează scorul de neprezentare pe Olimpico +2 FOTO
Basanta marchează cu capul după un corner și conturează scorul de neprezentare pe Olimpico

Articol de — Sambata, 21 Martie 2015

Criza giallorossa s-a cronicizat, trupa lui Rudi Garcia părăsind şi Europa. Tifosii critică jucătorii, directorul sportiv pleacă în vară şi doar locul 2 îl mai poate salva pe antrenor.

Dacă istoria Romei a fost vandalizată de fanii lui Feyenoord, Roma fotbalistică a fost distrusă joi de Fiorentina (0-3). Colegii lui Tătăruşanu (încă indisponibil) au defilat prin ruinele lăsate acum 3 zile de Sampdoria, transformînd în jumătate de repriză Capitala din Cetatea Eternă în Cetatea Ternă!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Din nou de nerecunoscut, giallorossii au fost dur contestaţi de fani şi în faţa Peluzei Sud, însă şi la cantonamentul de la Trigoria ieri. Nu i-au scos din "Mercenari, schimbaţi-vă meseria!" şi "Dacă terminăm sub Lazio sînteţi morţi!". Puţin a lipsit ca unii dintre ultraşii furioşi să intre chiar în teren.

Prima victimă e directorul sportiv, care va pleca în vară. "Am făcut cea mai proastă campanie de achiziţii în ianuarie, sînt vinovat. Mai acordaţi-ne însă o lună!", explică Walter Sabatini. "Mă simt umilit, dar lupt pînă la capăt. Eu merg la război şi cine poate mă urmează. Vreau numai oameni adevăraţi. Dacă vom prinde Liga putem salva acest sezon", a mărturisit antrenorul Rudi Garcia.

Portar de comedie!
Nu numai De Sanctis gafează. Rezerva Skorupski a amintit joi de Goicoechea, fiind protagonistul celei mai comice faze a săptămînii. În loc să lase mingea afară, portarul polonez i-a pus pe tavă lui Alonso assistul de 0-2, încercînd să evite un corner în minutul 18. Iar spaniolul a preluat-o şi s-a dus cu ea în plasă!

12 meciuri la rînd fără victorie în 90 de minute are Roma pe Olimpico în toate competiţiile. Din 30 noiembrie n-a mai bătut acasă, 4-2 cu Milan

1,73 este procentul cu care au căzut la Bursă acţiunile clubului după eşecul împotriva Fiorentinei

655818-sferturi-europa.jpgMulți i-au văzut la noi la TV, dar puțini știau că sunt tată și fiică! Cum au ajuns pe 'sticlă' împreună

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
15:00 Tenis, ATP

Turneul din Viena

Digi 2
18:00 Fotbal, Liga 2

FC Argeș - Farul

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
18:30 Baschet M

SCM Timișoara - SCMU Craiova

Digi 3, Look Sport
20:30 Fotbal, Liga 1

Politehnica Iași - FC Botoșani

Digi 1, Telekom 1, Look Sport
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Bielefeld - Hamburger

Digi 4
21:45 Fotbal, Serie A

Brescia - Fiorentina

Digi 2, Look Plus
Program TV complet

Liga 1