INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AUSTRIA VIENA - ASTRA 1-2

VIDEO Șumudică, dezlănțuit: "Dă-mi acum ochelarii! Data viitoare îți aduc eu o pereche"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 noiembrie 2016 11:56

Antrenorul Austriei Viena și jurnaliștii austrieci au criticat în termeni duri prestația arbitrului polonez, acuzat că a ajutat-o pe Astra să câștige meciul de aseară, încheiat 2-1 pentru români. 

Marius Șumudică le-a răspuns în stilu-i caracteristic ziariștilor austrieci prezenți la conferința de presă de după meciul de aseară.

Întrebat dacă a fost penalty, antrenorul giurgiuvenilor a spus: "De unde eram eu n-am putut să văd, de la petardele galeriei adverse se făcuse ceață".

Jurnalistul austriac a insistat, spunându-i antrenorului român că îi va cumpăra ochelari. Replica lui Șumudică nu a întârziat: "Dacă mi-i dai pe ai tăi sunt cel mai fericit. Și acum mă duc să-i iau".

Șumudică s-a ridicat apoi și i s-a adresat în engleză jurnalistului: "Give me now!" (Dă-mi-i acum!), stârnind râsetele reprezentanților presei. Jurnalistul în cauză i-a spus, în glumă, tehnicianului că trebuie să-i mai măsoare înainte. 

Antrenorul Astrei a ținut să aibă ultimul cuvânt: "Data viitoare îi aduc eu o pereche de ochelari".

VIDEO cu ieșirea nervoasă a lui Șumudică 

  • Astra s-a impus în deplasarea de la Viena, scor 2-1, și are șanse mari de calificare în primăvara europeană. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
858776947490862
Alexandru Chiţu  •  25 Noiembrie 2016, 18:25
Postat de gametable08 pe 25 Noiembrie 2016, 14:32

Sincer nu mi se pare penalty a fost umar la umar ,cel de la AUSTIA Viena ERA mult mai facut e normal sa cada asa ,al nostru era un copil pe langa el,nu mi se pare penalty.dar ma bucur ca a invins Astra.

Umar la spate poate

francescoli1974
francescoli1974  •  25 Noiembrie 2016, 15:35

Voi,stelistii,nu înțeleg de ce deschideți gura când e vorba de penalty primit de Astra la Viena când echipa voastră a primit penalty pt un hent facut in afara careului sau la simularile lui Popa;apropo :arbitrul de aseară, italianul nici nu l-a băgat in seamă.

gametable08
gametable08  •  25 Noiembrie 2016, 14:32

Sincer nu mi se pare penalty a fost umar la umar ,cel de la AUSTIA Viena ERA mult mai facut e normal sa cada asa ,al nostru era un copil pe langa el,nu mi se pare penalty.dar ma bucur ca a invins Astra.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează