INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PETROLUL - DINAMO ZAGREB

VIDEO Zdravko Mamici, Gigi Becali al croaţilor! Patronul lui Dinamo Zagreb şi păţaniile sale

Articol de GSP - Publicat joi, 21 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 21 august 2014 21:10

La meciul din play-off-ul Europa League dintre Petrolul şi Dinamo Zagreb se află şi patronul croaţilor, un om foarte controversat.

Patronul lui Dinamo Zagreb, Zdravko Mamici, şi-a folosit clubul pentru a-l transforma într-o afacere personală, după ce l-a numit pe fiul lui manager, iar pe  fratele Zoran antrenor.

Mamici seamănă cu Gigi Becali.
Patronul lui Dinamo mai susţine financiar şi o altă echipă din Croaţia, Lokomotiva, care după patru etape în campionatul croat are doar 3 puncte adunate şi ocupă locul 9 din 10 echipe.

Jurnaliştii croaţi susţin că ascensiunea patronului lui Dinamo Zagreb a început după ce acesta a făcut contrabandă cu blugi şi electronice. De-a lungul timpului a călcat cu maşina un poliţist, a bătut un jurnalist şi un politician.

Striptease după meci
După victoria lui Dinamo Zagreb în faţa Ajaxului, din deplasare, Mamici a făcut striptease la întoarcerea în ţară chiar pe aeroport şi a dat fiecărui cerşetor din zonă cîte 100 de euro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
para.para
para.para  •  21 August 2014, 22:13

"şi a dat fiecărui cerşetor din zonă cîte 100 de euro". - din ce se vede in video, a dat doar 2 bancnote la lautari.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează