INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VIITORUL - VITESSE 2-2

VIITORUL - VITESSE 2-2. Gică Hagi își protejează noul star și provoacă un patron din Liga 1: "Îi spun atunci ca între prieteni «De ce mă suni?!»"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 26 iulie 2018 21:14

Gică Hagi a făcut o radiografie a partidei de la Ovidiu, unde echipa sa a ținut-o în șah pe Vitesse, locul 6 sezonul trecut, scor 2-2.

- Domnule Hagi, sunteți mulțumit după acest 2-2?
- Am făcut totul bine timp de 60 de minute și după s-a terminat benzina. S-a cunoscut că am jucat din 3 în 3 zile și avem deja patru meciuri oficiale. Din păcate, am cedat presiunii și au venit și golurile lor.

- Ați marcat două goluri, apoi v-ați văzut egalați.
- Pot spune că au marcat cu șansă atunci când eram pe un trend ascendent și au dat un gol din întâmplare. Păcat că am căzut, dar am arătat că știm să jucăm fotbal.

- Emoțiile sunt mari acum pentru calificare.
- Da, dar calificarea este deschisă și se poate întâmpla orice. Suntem încrezători, mergem acolo să jucăm fotbal și, cine știe?, poate facem un meci istoric și producem marea surpriză.

- Sunteți mulțumit per ansamblu de joc, de rezultat?
- Ne-am ridicat la intensitatea unui meci jucat la nivel de Europa League, iar jucătorii au dat totul. Am muncit foarte mult, trebuie să profităm de șansa noastră. Chiar suntem încrezători.

- Ați folosit din nou jucători foarte tineri.
- Exact! Luați media de vârstă a echipei și uitați-vă cine a jucat. Am avut trei jucători născuți în 1999. Să facă și alții de la alte echipe ce facem noi și fotbalul românesc va merge bine. Noi am arătat că suntem buni. 

"Are bani Craiova să plătească pentru Mățan? Atunci îl invit pe Rotaru să bage mâna în buzunar. Dacă Mitriță face 3 milioane de euro, Mățan cât face? Mă mai sună Mihai și-mi spune "Hai că știi că noi nu plătim mult" și eu îi spun atunci ca între prieteni "De ce mă suni?!". Dacă-l vrea, să plătească"Gheorghe Hagi, antrenor Viitorul

Cum a comentat Leonid Slutski rezultatul

Leonid Slutski, antrenorul olandezilor de la Vitesse, are cuvinte de laudă despre echipa lui Hagi.

 "Am sentimente împărțite după ce-am fost conduși cu 2-0, dar acum pot spune că sunt mulțumit de rezultat. Dacă înainte de meci cineva îmi spunea că nu câștigăm, aș fi fost extrem de frustrat, dar acum sunt mulțumit. Nu am știut prea multe despre echipa mea, s-a văzut că a fost primul meci oficial aici. Am schimbat portarul și fundașii centrali, iar Viitorul ne-a pus în dificultate datorită stilului de joc.

M-au surprins că nu au un vârf autentic, iar jucătorii din atac se tot schimbau între ei și asta ne-a creat mari probleme. Din păcate, am jucat cu prea multe baloane lungi și nu ne-a mers deloc ce ne-am propus.

Sunt convins că o să fie un retur spectaculos, lumea o să vină la meci și sper să se califice echipa care va juca cel mai frumos. Calificarea nu e deloc jucată, o să fie un meci pe cinste", a declarat antrenorul lui Vitesse.

"Am controlat jocul și e păcat că ne-au întors de la 2-0. Cred că meritam mai mult în această seară pentru că am început bine, curajos, dar pe final ei ne-au dominat și ne-au pus unele probleme. Ne luptăm de la egal la egal cu orice echipă, dar ei au prima șansă la calificare"Denis Drăguș, atacant Viitorul

Vezi și: VIDEO + FOTO Trupa lui Gică Hagi face cel mai bun meci al sezonului, dar e obligată să marcheze în returul din Olanda

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
csa.steaua
csa.steaua  •  27 Iulie 2018, 19:51

BLATISTUL--Hagi mare antrenor seamana cu finul jiji ... mare antrenor ... colegi de blat . cat despre jucatorul de 60.000.000 € ianis ..... il mai pui si capitan pe fiito ... care e cel mai praf din echipa...

maxp
maxp  •  27 Iulie 2018, 15:16
Postat de thebluestlion pe 27 Iulie 2018, 14:06

Hagi a luat 800.000 pe Mitriță de la italieni. Acum zice că Mitriță face 3 mil și Mățan ar trebui să coste destul...chiar nu realizează ?

Pai Mitrita cam face 3 milioane, ce naiba! Iar pe Matan cred ca nu vrea sa-l dea, adevarul e ca baiatul e foarte promitator. E dreptul lui sa nu-l dea decat pe suma dorita, pentru ce sa scape de el ieftin cand il mai poate tine, il ajuta si apoi il si vinde cu suma dorita. Nu cred ca Hagi a refuzat ofertele serioase de pana acum si chiar a vandut jucatori la echipe importante. Dar i-a vandut cand acestia deja isi doreau sa plece si se vedea ca sunt pregatiti pentru un alt nivel. Adica Marin face fata cu brio in Belgia, Ganea a plecat intr-un campionat foarte tare... I-a dat pana si pe Benzar sau Tucudean prin campionatul intern, deci nu cred ca e asa de batut in cap cum spui tu.

thebluestlion
thebluestlion  •  27 Iulie 2018, 14:06

Hagi a luat 800.000 pe Mitriță de la italieni. Acum zice că Mitriță face 3 mil și Mățan ar trebui să coste destul...chiar nu realizează ?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close