INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VIITORUL - VITESSE ARNHEM, JOI, 18:00, TVR 1, GSP.RO

VIITORUL - VITESSE // Discurs optimist al lui Hagi înainte de cel mai dificil test din Europa League: "Vrem să ne calificăm! Încercăm să ne ridicăm la acest nivel"

FOTO: Ionuț Coman +2   FOTO
FOTO: Ionuț Coman

Articol de - Publicat miercuri, 25 iulie 2018 18:01

Gheorghe Hagi, antrenorul Viitorului, a avut un discurs extrem de optimist înaintea meciului tur cu Vitesse Arnhem, din turul II al preliminariilor Europa League. "Regele" speră la calificare, în ciuda faptului că echipa olandeză are un lot net superior. 

"Suntem fericiți că jucăm un nou meci european. Va fi dificil din toate punctele de vedere, dar avem încredere în noi. Vrem să facem din nou un fotbal bun și să ne ridicăm la nivelul de Europa League. 

Adversarul este unul agresiv, care pune multă presiune și este foarte bun pe contraatac. Dar și nouă ne face plăcere să jucăm fotbal și sunt convins că vor fi două meciuri frumoase. Am o echipă tânără, cu jucători talentați, chiar dacă n-au experiență. Pentru noi va fi un test, o oportunitate să arătăm că avem capacitatea de a ne impune jocul. Dar trebuie să jucăm și la rezultat pentru că ne dorim să trecem turul. Vrem să ne calificăm și în fotbal nimic nu e imposibil. Nu vom juca să nu primim gol, important pentru noi e să marcăm. Însă trebuie să existe echilibru. Sper ca atacanții noștri să fie mai inspirați", a declarat Hagi, la conferința de presă de azi.

"Avem două principii clare"

Despre duelul cu Vitesse de joi au vorbit și Ianis Hagi și Bogdan Țîru, doi dintre cei mai importanți jucători ai Viitorului.

"Va fi un meci dificil. Ei sunt mai experimentați, dar jucăm acasă. I-am analizat, știm ce trebuie să facem și sperăm să scoatem un rezultat pozitiv. Ne-ar avantaja o victorie fără gol primit, dar nu trebuie să uităm că totul se decide în două manșe. Avem două principii, posesia și presiunea și vrem să le aplicăm indiferent de adversar", a declarat Ianis Hagi.

Avem nevoie să facem un joc colectiv bun și ne propunem să nu primim gol. Am stat bine în defensivă în meciurile oficiale. Adversarii nu și-au creat ocazii și sper să fie la fel și mâine. Ei au experiența de partea lor, dar noi avem entuziasmul", a spus și Bogdan Țîru. 

  • Viitorul - Vitesse, prima manșă a "dublei" din turul II al preliminariilor Europa League, se joacă joi, de la ora 18:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TVR 1. 

Vezi și: Olandezii sunt "vrăjiți" de echipa lui Hagi: "Viitorul are jucători sclipitori. Joacă tiki-taka, la fel ca Barcelona"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (4)
blocatu
blocatu  •  25 Iulie 2018, 21:56
Postat de ovidiu_3003 pe 25 Iulie 2018, 19:22

...acest prost pe care l numiti rege se face mereu de ras ...si ca jucator a fost penibil dar ca antrenor intrece orice inchipuire ...

unul care isi pune avatar un BMW sau Mercedes negru vorbeste de prostia altora! gata ma, cap de praz, am inteles ca il urasti pe hagi, dar nu tre` sa ne exasperezi cu prostia ta, ca nu esti Claudiu Raducanu!desi pari!

maradona5
maradona5  •  25 Iulie 2018, 19:59

Dupa meci il ia Barcelona pe printisor sa faca tripleta cu Messi si Suarez

respect2014
respect2014  •  25 Iulie 2018, 19:24

Si marmota invelea ciocolată... Lasa-ne Gica. Sunteti ca si eliminați. Stii ca bussines-ul tau nu e cu cupele astea europene. Astea-s pentru echipe serioase nu pentru FC VandJucatoriiDeLaViitorulOricandOricuiPentruPretulCorect Constanța. Te descurci acasa. E ok. Nu trebuie sa ne spui ce bine o sa faci. Nu o sa faci. Stim deja. Si e ok...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează