INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VIITORUL - VITESSE, JOI, 18:00, TVR 1, GSP.RO

VIITORUL - VITESSE // Olandezii sunt "vrăjiți" de echipa lui Hagi: "Viitorul are jucători sclipitori. Joacă tiki-taka, la fel ca Barcelona"

Leonid Slutsky, antrenorul lui Vitesse, în dreapta // FOTO: Ionuț Coman +2   FOTO
Leonid Slutsky, antrenorul lui Vitesse, în dreapta // FOTO: Ionuț Coman

Articol de - Publicat miercuri, 25 iulie 2018 18:06

Vitesse Arnhem e favorită certă înaintea duelului cu Viitorul din turul II al preliminariilor Europa League, dar olandezii au avut un discurs extrem de circumspect la conferința de presă premergătoare meciului de joi.

Leonid Slutsky (47 de ani), noul antrenor al celor de la Vitesse, ex-selecționer al naționalei Rusiei între 2015 și 2016, s-a declarat impresionat de stilul de joc al echipei lui Hagi și nu crede că echipa sa va avea un meci facil la Ovidiu.

"Știu absolut totul despre Viitorul, știu că a jucat deja 3 meciuri oficiale, că este un proiect special pentru Hagi, cu fotbaliști sclipitori, care joacă în stilul tiki-taka, la fel ca Barcelona, ceea ce este mai rar acum.

Nu cred că diferența este atât de mare ca valoare a lotului în bani și, oricum, pe teren nu joacă banii. Și noi, precum Viitorul, ne dorim să ne calificăm, suntem un club important și avem obiective îndrăznețe. Pentru mine e primul meci oficial, voi fi nerăbdător, nervos, voi avea emoții. Am lucrat mult în perioada de pregătire, dar nu cred că trei săptămâni sunt de ajuns pentru a ne omogeniza", a declarat rusul la conferința de presă de azi.

"Viitorul e o echipă tânără, care joacă fotbal, așa că aștept cu nerăbdare jocul de mâine. Sper să fie multe goluri, dar pentru noi am o presimțire bună și îmi doresc să câștigăm fără să primim gol"
Navarone Foor, atacant Vitesse

  • Viitorul - Vitesse, prima manșă a "dublei" din turul II al preliminariilor Europa League, se joacă joi, de la ora 18:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TVR 1. 

Citește și: Discurs optimist al lui Hagi înainte de cel mai dificil test din Europa League: "Vrem să ne calificăm! Încercăm să ne ridicăm la acest nivel"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (6)
sexilian
sexilian  •  25 Iulie 2018, 21:59

credeti-i ca nu stie niciunul unde e CALARASI,primii nasi in campionatul abia inceput,hai BRRRR putina mica........

1165169533513579
Toros Aurelianus  •  25 Iulie 2018, 21:41

Sunt atat de vrajiti incat o sa-i bata cu 4-0.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  25 Iulie 2018, 19:50

Viitorul joaca frumos ca dezvoltare, posesie..dar are o problema mare cand vine vorba de finalizare. acolo e nevoie de un pic de minte limpede.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close