INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VILLARREAL - VALENCIA 1-3

VILLARREAL - VALENCIA // VIDEO + FOTO Santi Cazorla, fotbalistul care nu renunță! Acum cinci zile plângea ca un copil, acum a bătut din nou un penalty

Santi Cazorla a fost la un pas să renunțe la fotbal. A revenit, a plâng ca un copil pentru Villarreal. Astăzi a avut tăria să transforme un nou penalty +2   FOTO
Santi Cazorla a fost la un pas să renunțe la fotbal. A revenit, a plâng ca un copil pentru Villarreal. Astăzi a avut tăria să transforme un nou penalty

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 aprilie 2019 00:52

Santi Cazorla (34 de ani) a transformat o lovitură de la 11 metri în turul „sferturilor” Europa League dintre Villarreal și Valencia, la scorul de 1-0 pentru adversari. Oaspeții s-au impus în final cu 3-1.

Cazorla, reintegrat de Villarreal după o accidentare teribilă, care a fost aproape să îl mutileze, a devenit simbolul „Submarinului galben”. Căpitanul a ratat o lovitură de la 11 metri în minutul 89 al partidei din campionat cu Betis, din week-end, pierdută cu 1-2. Punctul pe care l-ar fi luat o ducea pe Villarreal deasupra liniei retrogradării, cu 7 etape rămase de disputat.

La finalul partidei, pe culoarul spre vestiare, Santi a plâns ca un copil. În zadar a încercat tehnicianul Javier Calleja Revilla să îl calmeze.

villarreal 1 +3 FOTO

Astăzi, la doar cinci zile distanță, Cazorla a avut tăria să execute din nou o lovitură de pedeapsă, în minutul 36 al sfertului de finală din Europa League contra Valenciei, la scorul de 1-0 pentru „lilieci”. A tras cu sete, în dreapta portarului, fără speranțe.

Vezi AICI golul lui Cazorla

Citește și:

Solskjaer are încredere în echipa sa: „Ne calificăm la Barcelona”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează