INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VILLARREAL - MANCHESTER UNITED 1-1 (11-10 LA PENALTY-URI)

Surpriză după finala Europa League! Cine a fost desemnat omul meciului de UEFA

Etienne Capoue, cel mai bun jucător în finala Europa League// FOTO: Guliver/GettyImages +46   FOTO
Etienne Capoue, cel mai bun jucător în finala Europa League// FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 27 mai 2021 01:48 / Actualizat joi, 27 mai 2021 02:06

Villarreal e noua deținătoare a Europa League, după ce au trecut de Manchester United 1-1 după 120 de minute și 11-10 la penalty-uri.

După meciul de la Gdansk (Polonia), Comisia Tehnică a UEFA l-a desemnat pe francezul Etienne Capoue ca fiind omul meciului. Acesta le-a luat fața lui Gerard Moreno, care a marcat golul lui Villarreal, și portarului Geronimo Rulli, care a apărat un penalty și l-a transformat pe cel decisiv.

Etienne Capoue, cel mai bun jucător în finala Europa League

„A fost excelent în rolul său ca mijlocaș defensiv. A fost implicat în multe acțiuni la mijlocul terenului și a fost esențial în tactica lui Villarreal. În plus, a fost puternic în dueluri”, a spus Dušan Fitzel, unul dintre reprezentații Comisiei Tehnice.

În trecut, jucători precum Eden Hazard (2019), Antoine Griezmann (2018), Ivan Rakitic (2014), Radamel Falcao (2011 și 2012) sau Diego Forlan (2010) au mai câștigat acest premiu.

Capoue a venit la Villarreal în ianuarie 2021, de la Watford, iar în acest sezon a jucat 27 de meciuri pentru „Submarinul galben”.

+42 FOTO

Citește mai multe știri despre finala Europa League: 

Villarreal riscă să fie amendată după finala Europa League! Ce au făcut jucătorii lui Unai Emery

Unai Emery League! Performanță UNICĂ pentru antrenorul lui Villarreal

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează