INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  NAŢIONAL ARENA

Wi-fi gratuit pe Naţional Arena!

Foto: technorati.com
Foto: technorati.com

Articol de GSP - Publicat marti, 08 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 08 mai 2012 16:20

Orange România va oferi acces gratuit la internet de mare viteză de pe telefonul mobil, tabletă sau laptop spectatorilor de pe Naţional Arena din Bucureşti, printr-o reţea Wi-Fi cu o viteză de descărcare a datelor de până la 144 Mbps, notează zf.ro. Serviciile vor putea fi accesate de oricine, indiferent de reţeaua de telefonie mobilă pe care o accesează. Accesul va fi gratuit timp de două ore pe zi.

"Accesul la reţeaua Orange Wi-Fi Zone se va realiza prin autentificare cu un nume de utilizator şi cu o parolă, obţinute chiar în momentul conectării. Fiecare utilizator poate naviga în total 2 ore/zi în sesiuni de conectare diferite", au declarat oficialii companiei pentru Ziarul Financiar.

Totuşi, accesul la reţeaua Wi-fi se va face deocamdată în punctele de comercializare produse din zona mediană, în zona VIP, în sala de conferinţe de presă şi în media room, urmînd a fi extinsă ulterior.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
petrulp
petrulp  •  08 Mai 2012, 23:53

care telefon mancati as? Mai ramane cineva cu telefon? Vien haules baules si are grija. Sa vezi ce viteza 5g au baietii Se antreneaza pt Olimpiada de la Londra. Asta o sa fie un fel de precalificari

claudieux
claudieux  •  08 Mai 2012, 18:56
Postat de ratzy pe 08 Mai 2012, 16:12

Orange.. clar la ce net au aia... gl sa vi se incarce chiar si google`u cu 70.000 de oameni conectati in acelasi timp la aceeasi retea

Mda. Toti spectatorii au telefoane cu wi-fi si toti vor fi conectati in timpul meciului ca de asta au dat 2-300 de euro pe un bilet. Logica de fier!

steaua.libera
steaua.libera  •  08 Mai 2012, 16:12
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Pt cei care nu au internet 3g, sa stii ca poate fi util! In caz ca vrei sa vezi la ce echipe a jucat Adrian Lopez sau cate goluri a dat Muniain sezonul asta samd..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează