INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  BARCELONA

Xavi a punctat greșelile făcute de Barcelona în meciul cu Galata: „Sunt zile în care nu ești atât de lucid, dar nimic nu este pierdut”

Xavi recunoaște jocul slab al Barcelonei în meciul cu Galata: „Sunt zile în care nu ești atât de lucid, dar nimic nu este pierdut”
Xavi recunoaște jocul slab al Barcelonei în meciul cu Galata: „Sunt zile în care nu ești atât de lucid, dar nimic nu este pierdut”

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 martie 2022 10:52 / Actualizat vineri, 11 martie 2022 13:01

Barcelona și Galatasaray au remizat, scor 0-0, în manșa tur a „optimilor” Europa League. Antrenorul catalanilor, Xavi (42 ani), a analizat jocul și a recunoscut că echipa sa putea juca mult mai bine.

Tehnicianul a explicat că Barcelona nu a arătat la fel de bine ca în ultimele jocuri, iar ofensiva nu a fost la nivelul așteptărilor. Totodată, Xavi a admis că nu se aştepta ca Galatasaray să fie atât de puternică în apărare şi a lăudat evoluția lui Iñaki Peña, portarul turcilor reușind multe parade spectaculoase.

Peña, salvatorul Galatei, este chiar fotbalistul Barcelonei. Goalkeeper-ul este însă împrumutat la formația din Turcia până pe 30 iunie 2022.

CFR Cluj, Fight Club » Un jucător a sărit să bată un membru al staff-ului!
CFR CLUJ
CFR Cluj, Fight Club » Un jucător a sărit să bată un membru al staff-ului!

Xavi, dezamăgit după meciul dintre Barcelona și Galatasaray

„Nu am fost ca în ultima vreme. Abia în a doua repriză ne-am creat ocazii. Le-am spus jucătorilor că de îndată ce scazi intensitatea, meciul intră în impas. Ne-am îmbunătățit prestația în repriza secundă, am fost mai buni și am fi meritat, în mod corect, să câștigăm măcar cu 1-0.

Ne-am străduit totuși, dar am întâlnit un adversar foarte puternic în defensivă. Portarul Iñaki a fost spectaculos, iar noi nu am arătat ca în ultimele patru sau cinci meciuri. Sunt zile în care nu ești atât de lucid. Nu sunt îngrijorat, sunt doar dezamăgit de rezultat.

Scorul poate fi considerat un semnal de alarmă, dar nimic nu este pierdut. Nu suntem eliminați, vom juca calificarea în Turcia”, a declarat Xavi după meciul de acasă cu Galatasaray, scor 0-0.

Barcelona - Galatasaray 0-0 » Catalanii, anihilați de echipa lui Cicâldău&Moruțan

Așa cum era de așteptat, Barcelona a controlat partida. Dar nu a reușit să o sufoce pe Galata, așa cum și-ar fi dorit Xavi. Când au fost aproape de gol, Depay&Co. s-au văzut blocați chiar de Inaki Pena, portarul împrumutat de la catalani.

Memphis Depay a trecut primul pe lângă deschiderea scorului. Pena i-a anulat o lovitură liberă executată în forță de la distanță (27). Akturkoglu era să dea lovitura pentru oaspeți, însă n-a reușit să cadreze o finalizare din careu (36). 

Depay (41), blocat de același Pena, Adama Traore (72) cu un șut periculos, dar imprecis, și Dembele (73), „peste”, au continuat să caute golul pe Camp Nou. N-a fost să fie.

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Alexandru Cicâldău, aproape de transferul carierei? Românul a fost urmărit de un scouter al lui Atletico Madrid la meciul cu Barcelona

Al Khelaifi începe curățenia la PSG! După dezastrul din Liga Campionilor, vrea să renunțe la un superstar!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează