INTERNATIONAL  »  FINALA EUROPA LEAGUE 2012  »  ATLETICO MADRID - ATHLETIC BILBAO 3-0

FOTO Neptun printre zei » Atletico a continuat sărbătoarea la Madrid

Fetele frumoase s-au urcat pe maşini pentru a-i vedea mai bine pe jucătorii preferaţi // Foto: Guliver/GettyImages +2   FOTO
Fetele frumoase s-au urcat pe maşini pentru a-i vedea mai bine pe jucătorii preferaţi // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat sambata, 12 mai 2012 00:00 / Actualizat sambata, 12 mai 2012 00:43

Campionii Europa League de la Bucureşti, jucătorii lui Atletico au celebrat triumful la statuia zeului Neptun din Madrid. Le-au fost alături 100.000 de fani!

Zeii lui Atletico plutesc în cel mai frumos vis. O victorie de poveste pe " Naţional Arena" şi o sărbătoare şi mai frumoasă. Acasă, la Madrid, împreună cu cei care le sînt mereu aproape: suporterii. 100.000 de fani le-au fost alături joi jucătorilor la marea fiesta după triumful din finala Europa League.

La capătul traseului parcurs într-un omnibuz decapotabil (a început la Catedrala Almudena, construită într-o sută de ani şi sfinţită de Papa Ioan Paul al II-lea în 1993), madrilenii s-au oprit în piaţa zeului Neptun. A fost punctul culminant. Neptun a devenit încă o dată parte a succesului lui Atleti. Avînd un fular alb-roşu la gît şi steagul înfăşurat pe trident.

Loţi şef în play-off
STRANIERI. Boloni rămîne neînvins cu PAOK în play-off-ul pentru Liga Campionilor şi e lider după primele 3 etape. Cu Lazăr integralist, trupa din Salonic a învins acasă pe Panathinaikos (1-0) şi e lider cu 7 puncte, unul peste AEK şi două mai multe decît învinsa de joi seară. "Am dovedit că sîntem puternici şi rapizi, aşa am bătut leii adormiţi", a explicat Loţi. În ultimele trei meciuri, PAOK le înfruntă pe Panathinaikos şi pe AEK, ambele "afară", şi pe Atromitos acasă.

Event istoric?
GERMANIA. Dortmund visează la primul event din istoria de 103 ani a clubului. Pentru a reuşi campioana trebuie s-o bată iar pe Bayern în finala Cupei (a cîştigat-o de două ori, ultima oară în 1989), programată azi, de la ora 21:00, la Berlin, în direct pe DolceSport. Bavarezii vizează al 16-lea trofeu (ultimul l-au luat în 2010), repetînd pentru finala Ligii de peste o săptămînă.

Carte de aur pentru Abidal
SPANIA. Aflat de o lună în recuperare la Hospital BarnaClinic, după transplantul de ficat, Eric Abidal este asaltat cu mesaje de susţinere de colegii de la Barcelona. "Eşti un exemplu pentru mine. Te iubesc mult", i-a transmis Messi (foto). "Merci că ne-ai făcut să zîmbim mereu", i-a scris Xavi. Guardiola i-a completat: "E un cadou c-am fost împreună toţi aceşti ani". Mesajele vor fi incluse într-o "Carte de aur" expusă la JO de la Londra şi care-i va fi dăruită francezului.

Pe caniculă!
UEFA. Michel Platini i-a convins pe şefii ligilor din Italia şi din Spania să înceapă campionatele mai devreme, în debutul lunii august. Discuţia a avut loc la Bucureşti, cu ocazia finalei Europa League, şi modificarea solicitată de şeful UEFA ar trebui să intre în vigoare după CM din 2014.

INBOX
LUIS ENRIQUE şi-a anunţat jucătorii că demisionează de la AS Roma, după ultima etapă, de mîine. Favorit să-l înlocuiască e Montella, antrenorul Cataniei.
DICK ADVOCAAT a semnat pentru un sezon cu PSV Eindhoven. Olandezul renunţă la postul de selecţioner al Rusiei după Euro 2012.
NESTA pleacă după un deceniu de la Milan. "Nu mai fac faţă ritmului din Serie A", a explicat stoperul italian de 36 de ani, care va juca în Statele Unite.
MONTPELLIER a rămas fără Belhanda pînă la finele sezonului. Marocanul a fost suspendat 3 etape, după eliminarea din finalul meciului cu Evian.
BOSNIACUL Semir Stilici (Lech) a fost suspendat 6 etape după ce i-a incitat pe fani să strige lozinci obscene contra celor de la Legia. Sancţiunea e valabilă în orice ligă europeană.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează