INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ARBITRI

3 penalty-uri. Toate corecte! » Radu Petrescu a condus impecabil semifinala ”UEFA Youth League” Real - Benfica, 0-4

Radu Petrescu în meciul de pomină de la Ploiești, cînd și-a pus în cap toată suflarea dinamovistă
Radu Petrescu în meciul de pomină de la Ploiești, cînd și-a pus în cap toată suflarea dinamovistă

Articol de - Publicat sambata, 12 aprilie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 11 aprilie 2014 23:41

”Centralul” bucureştean n-a avut nici o ezitare să arate punctul cu var, de fiecare dată împotriva Madridului, la care a jucat şi fiul lui Zidane, Enzo Fernandez.

Impresia că arbitrii români fluieră într-un fel în campionat şi altfel în Europa a fost întărită ieri şi de Radu Petrescu. UEFA i-a încredinţat una dintre semifinalele "Youth League", Real - Benfica (0-4), iar "centralul" bucureştean a condus impecabil. Nici o asemănare cu acel Petrescu care le-a refuzat oaspeţilor două penalty-uri clare în Petrolul - Dinamo (2-2).

El a avut şi ieri de judecat cîteva situaţii dificile, două faulturi şi un henţ, toate în careul Realului. Mereu a luat decizia corectă, fără ezitare: lovitură de la 11 metri pentru Benfica şi "roşu" arătat madrilenului Sanchez la primul penalty.

Fără greşeală au fost inclusiv ajutoarele Radu Ghinguleac şi Ovidiu Artene. Mai ales în situaţiile susceptibile de ofsaid, cum s-a întîmplat la 0-1, cînd Nuno Santos i-a trimis o pasă la întîlnire marcatorului Pereira, în spatele apărătorilor adverşi.

14 meciuri a condus Radu Petrescu în Liga 1 în acest sezon. Are două apariţii la centru în UEFA Youth League şi una în preliminariile Ligii

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close