INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - LIVERPOOL 3-1

A fost sau nu cu intenție? Un fost fundaș al naționalei României a dat verdictul în cazul Ramos - Mo Salah: "Vă garantez". Intră și tu în dezbatere!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 mai 2018 10:21

Emil Săndoi (53 de ani), fostul fundaș al Craiovei și al "naționalei", e convins că Sergio Ramos n-a vrut să-l accidenteze intenționat pe Mo Salah. Egipteanul a ieșit de pe teren în prima repriză a finalei Real Madrid - Liverpool 3-1, iar astăzi va afla cu dacă va fi pe teren la Mondial. (Detalii AICI!)

"N-avea de unde să știe Ramos că se soldează cu o accidentare acea fază. E adevărat că se folosește de brațe, dar ce era să facă? N-a vrut să-l accidenteze. Vă garantez că n-a vrut să-l accidenteze pe Salah.

Ca fundaș trebuie să te folosești de orice tertip ca să câștigi mingea. Eu nu cred niciodată că a vrut intenționat să-l accidenteze. Ramos s-a apărat cum o face și în fața lui Messi, iar Salah e un fotbalist de profil asemănător", a declarat Emil Săndoi în această dimineață la TV Digi Sport.

VIDEO cu faza accidentării!

Portarul lui AS Roma, Bogdan Lobonț, lasă de înțeles că intrarea lui Ramos n-a fost chiar întâmplătoare: "Pentru mine e clar. Sergio Ramos a fost jucătorul-cheie al lui Real. Acel fault invizibil al lui Ramos a fost momentul decisiv. Asta era singura modalitate de a opri acel trio formidabil al lui Liverpool".

REACȚIE VEHEMENTĂ A LUI ȘTUCAN: "Crimă la ADRESA FOTBALULUI"

Fan înfocat al lui Liverpool, jurnalistul GSP Costin Ștucan l-a pus la zid pe Sergio Ramos, într-o postare pe pagina lui de facebook: 

"Mă tot uit la reluarea fazei cu Salah și Sergio Ramos și nu-mi vine să cred.

Acest mizerabil nu doar că îi ține mâna captivă lui Salah, dar când cade se răsucește special pentru a pica pe mâna lui.

Este înfiorător, vă jur!

Nu contest înfrângerea lui Liverpool, dar ce face acest păcălici care își spune fotbalist este o crimă la adresa fotbalului.

Dacă un jucător rupe picioarele unui adversar, stă multe etape. Dar când un jucător rupe CU INTENTIE mana unui adversar nu este sanctionat nici cu fault.

Ciudat fotbal". 

"A fost un fault inteligent făcut de Ramos. Îmi pare rău de Salah" Ciprian Marica

"Eu n-am văzut atâtea greșeli într-o finală de Liga Campionilor ca în cea de aseară" Emil Săndoi

Crezi că faultul lui Ramos a fost cu intenție?

DA
NU

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (121)
zorrozabal
zorrozabal  •  30 Mai 2018, 11:07

Finala a fost un torreo!Taurul Liverpool se repezea iar Real il "pasa"!Nici fanii lui Liverpool-urmasii celebrilor hooligans care au insangerat finala din 1985 cu Juventus-nu credeau ca echipa lor are vreo sansa-mai ales ca a ajuns in finala oarecum surprinzator pe un traseu curatat tot de Real, care le-a eliminat pe PSG,Juventus si Bayern!La faza discutata,fundasul Sergio Ramos si atacantul Mohamed Salah au alergat dupa o minge,tinandu-se reciproc-cum se intampla-iar in cadere fundasul l-a tras dupa el si pe adversar-cum iar se intampla!Daca e un fundas bun!Iar Sergio Ramos este cel mai bun!Din toata lumea!Asta la vista!

741481869314232
Valerian Corbu  •  30 Mai 2018, 09:04

Daca Sergio Ramos este un mizerabil, dumneata ce esti?Esti un incult si un *** , o epava a societatii! Judeci pe cineva din prisma fanatismului pentru Liverpool ! Dumneata ai facut numai bine in viata?Prin aceste comentarii esti mai satanist decat Satana! Daca priviti cu atentie faza, totul a inceput de la MO, el i-a tras mana la piept cand Ramos a vrut sa treaca pe linga el , apoi totul s-a intors in defavoarea lui! De ce nu l-a lasat sa treaca pe linga el si il faulta , un galben , dar ramanea in teren!Liverpool este echipa de prima repriza, felicitari pentru ei ca au ajuns pina aici! Fotbalul trebuie respectat ! S-a facut o obsesie in tara asta , cine tine cu Becali , este contra lui Real Madrid si este fan Barcelona sau in proportie mai mica celelalte echipe!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1391759097546785
Danut Labar  •  29 Mai 2018, 23:22

meciul nu sa pierdut acolo la faza faultului,este clar a fost fault i-a prins mana intentionat cu toate ca nu avea sansa de a castiga mingea,problema este ca la tinut pana aproape au cazut ,o tinere se face dar la un moment dat ii dai drumul atacantului,aici este vina arbitrului,trebuia sa fluiere fault si sa-i arate galben lui SERGIO RAMOS ,dar finala sa pierdut la portari ,portarul lui Liverpool,Karius a facut doua mari gafe,ma intreb cum de nu la vazut pe Benzema ca nu e pitic,e ditamai malacul,Sergio Ramos nici nu trebuia sa joace meciul asta pentru ca la meciul cu JUVENTUS cand era suspendat a venit pe culoar si nu avea voie dar UEFA la iertat ,au spus ca este ok,asta e .se vede inca si se simte aerul predecesorului lui Collina ca sef de arbitri,sa vazut arbitrajele pro Spania,ce sa mai spunem.

Vezi toate comentariile (121)
Comentează