INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - PSG

4 absențe pentru Barcelona la returul cu PSG » Lipsește jucătorul care a adus victoria pe Parc des Princes

FC Barcelona nu se va putea baza pe 4 fotbaliști în returul cu PSG din „sferturile” Ligii Campionilor. Catalanii pleacă cu un avantaj de un gol, după ce s-au impus la Paris cu scorul de 3-2.  foto: Getty
FC Barcelona nu se va putea baza pe 4 fotbaliști în returul cu PSG din „sferturile” Ligii Campionilor. Catalanii pleacă cu un avantaj de un gol, după ce s-au impus la Paris cu scorul de 3-2. foto: Getty

Articol de - Publicat marti, 16 aprilie 2024 17:38 / Actualizat marti, 16 aprilie 2024 18:11

FC Barcelona nu se va putea baza pe 4 fotbaliști la returul cu PSG din această seară, ora 22:00, în „sferturile” Ligii Campionilor. Catalanii pleacă cu avantaj de un gol, după ce s-au impus la Paris cu scorul de 3-2.

Catalanii au ananțat lotul cu care vor aborda returul de pe stadionul Lluis Companys. Pe aceasta nu se află Sergi Roberto, Gavi, Alejandro Balde, dar nici omul care a marcat golul pe Parc des Princes, fundașul central Andreas Christensen.

O fostă câștigătoare a Ligii Campionilor, out trei ani din Europa! Cum poate scăpa de efectuarea suspendării
PORTUGALIA
O fostă câștigătoare a Ligii Campionilor, out trei ani din Europa! Cum poate scăpa de efectuarea suspendării

Dacă fundașul stânga Alexandro Balde și mijlocașul Gavi sunt accidentați și reprezintă absențe mai vechi în lotul lui Xavi Hernandez, Sergi Roberto și Andreas Christensen au văzut cartonașul galben în meciul tur și sunt suspendați pentru meciul care o poate califica pe Barcelona în semifinalele Ligii, după o pauză de 4 ani.

Pentru a suplini lipsa acestora, Xavi a apelat la 3 tineri din academie. Este vorba despre Marc Casado, Marc Guiu și Hector Fort.

De cealaltă parte, din tabăra parizienilor vor lipsi Presnel Kimpembe, Layvin Kurzawa și Sergio Rico (accidentări mai vechi).

FOTO. Lotul Barcelonei pentru returul cu PSG

PSG va fi susținută de o galerie numeroasă la returul cu Barcelona

Jurnaliștii spanioli de la Mundo Deportivo anunță că parizienii vor fi susținuți de aproximativ 3.000 de ultrași la returul cu Barcelona.

Majoritatea suporterilor au ajuns la Barcelona în această dimineață. Aceștia și-au petrecut ziua în centrul orașului, unde s-au distrat și au cântat pentru echipa favorită.

Istvan Kovacs arbitrează Barcelona - PSG

Pentru meciul de pe Camp Nou, care se anunță la fel fel de spectaculos ca turul, UEFA merge pe o brigadă româno-germană.

Istvan Kovacs, care a arbitrat și în sezonul trecut în sferturile UCL (AC Milan - Napoli 1-0) va fi ajutat de asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, iar Horațiu Feșnic va fi rezervă. În timp ce în camera VAR vor fi doi nemți. Arbitru VAR va fi Marco Fritz, în timp ce asistent VAR va fi Bastian Dankert.

Va fi pentru a doua oară când Istvan Kovacs o va conduce pe PSG în acest sezon. El a fost la centru pe 4 octombrie, la Newcastle - PSG 4-1. Pe catalani nu i-a condus niciodată în Champions League, ci doar în Europa League.

Are în total 5 meciuri în acest sezon de Champions League, un meci în Europa League și alte două în preliminariile UCL. Kovacs va ajunge astfel la 22 de meciuri în Champions League (grupe + fazele eliminatorii). Cel mai tare duel arbitrat de român a fost Manchester City - Real Madrid, 4-3, în semifinalele sezonului 2022-2023.

Match Preview Barcelona - PSG » Returul „sferturilor” din Liga Campionilor

Match Quiz FCSB - Rapid

Ești expert în Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe derby-ul FCSB - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și:

Stanciu și Drăgușin au fost la un pas de Bundesliga: „Vă spun în premieră: cluburile bătuseră palma”
MERCATO
Stanciu și Drăgușin au fost la un pas de Bundesliga: „Vă spun în premieră: cluburile bătuseră palma”
„Șucu se întâlnește cu Șumudică” » Primele negocieri după plecarea lui Bergodi de la Rapid
RAPID
„Șucu se întâlnește cu Șumudică” » Primele negocieri după plecarea lui Bergodi de la Rapid

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează