INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - BRAGA

Agenta lui Erling Haaland, pe „Santiago Bernabeu” » Fanii lui Real Madrid își fac iluzii

Articol de - Publicat miercuri, 08 noiembrie 2023 23:36 / Actualizat joi, 09 noiembrie 2023 00:00

Rafaela Pimenta, agenta lui Erling Haaland (23 de ani), a fost prezentă pe „Santiago Bernabeu”, la meciul dintre Real Madrid și Braga.

Agenta care-l reprezintă pe atacantul norvegian al lui Manchester City, a văzut din tribune partida din grupele Champions League, iar fanii blanco au început să se gândească la un posibil transfer.

Dominik Szoboszlai nu-l înțelege pe Erling Haaland: „Tipul e un pic bolnav”
ANGLIA
Dominik Szoboszlai nu-l înțelege pe Erling Haaland: „Tipul e un pic bolnav”

Agenta lui Erling Haaland, pe stadionul lui Real Madrid

Rafaela a ajuns la stadion în jurul orei 20:30, ora locală. A coborât dintr-o mașină privată și s-a îndreptat către intrarea în stadion, potrivit As.

Pe platforma X, fanii lui Real Madrid au început să spere la un posibil transfer în vara lui 2024. Norvegianul a ajuns la Manchester City în vara lui 2022, pentru 60 de milioane de euro și a avut un sezon de vis. A câștigat campionatul, Cupa și Champions League și a terminat pe locul 2 în clasamentul Balonului de Aur.

Jucătorul care a mai trecut pe Bryne, Molde, Borussia Dortmund și RB Salzburg mai are contract cu englezii până în 2027, dar în vară i se activa o clauză potrivit căreia poate pleca dacă o echipă din afara Premier League oferă între 180 și 200 de milioane.

VIDEO Leo Messi a câștigat al 8-lea Balon de Aur, în fața lui Erling Haaland

Citește și:

Gerard Pique îi „înțeapă” pe rivalii de la Madrid: „Ultima Ligă a Campionilor câștigată de ei a fost un miracol, n-a fost ceva memorabil. Oamenii își vor aminti însă mereu de Barça lui Pep”

Gestul serii în Ligă: a înscris din a doua încercare și i-a „plătit-o” VAR-ului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
Stelian66
Stelian66  •  09 Noiembrie 2023, 07:49

Nu are ce sa caute Haaland la Madrid . E mult prea rudimentar fata de toti jucatori technici de la mijloc si din atac . Real are nevoie de un atacant cu eleganta si tehnica .

anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  09 Noiembrie 2023, 03:08

Nu o sa vina niciodata.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează