INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AJAX - REAL MADRID 1-2

AJAX - REAL MADRID // VIDEO+FOTO Gol anulat lui Ajax dintr-un motiv controversat » Prima decizie MAJORĂ luată de VAR în Ligă

FOTO: Reuters +4   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 februarie 2019 22:42

Ajax și Real Madrid s-au înfruntat în prima manșă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Meciul s-a terminat 2-1 pentru spanioli. VAR a fost nevoit să ia prima decizie importantă de la introducerea în cea mai importantă competiție inter-cluburi din lume. 

Totul despre Ajax - Real Madrid AICI!

Nicolas Tagliafico, fundașul argentinian al lui Ajax, a marcat în minutul 37, cu o lovitură de cap din apropiere. Golul a fost inițial validat, dar arbitrul sloven Damir Skomina a primit o atenționare din partea arbitrilor video.

Pe reluări se observă cum sârbul Dusan Tadic, aflat în afara jocului în momentul loviturii lui Tagliafico, îl incomodează pe portarul Thibaut Courtois. Arbitrul a opinat că vârful lui Ajax s-a interpus pe direcția balonului, dictând ofsaid. 

real madrid +5 FOTO

Vezi VIDEO cu golul anulat

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
wwerko80
wwerko80  •  14 Februarie 2019, 13:16

Daca Real e ajutata de arbitrii deja din 16-imi, e grava situatia.

hells_angels_buc
hells_angels_buc  •  14 Februarie 2019, 11:58

Domnilor de la Digi nu-l mai sunati pe nea Ion sa se faca de ras !!! Saracul el se uita la alta faza " dupa penalty " .Cei din studio ii explica pt ce a fost anulat golul si el o tinea in prostia lui ca nu a fost offside la prima faza !!!

bumix
bumix  •  14 Februarie 2019, 09:59

TOTUL PT, A NU CAPOTA MARELE REAL POMANAGII EUROPEI . ASEARA NU MERITAU NICI UN EGAL DAR A VENIT var.ul CARE STIE CE ARE DE FACUT

Vezi toate comentariile (9)
Comentează