LIGA CAMPIONILOR  ·  OPTIMI

Alertă și la Barcelona! Meciul cu Napoli, fără spectatori?

Articol de GSP - Publicat luni, 09 martie 2020 12:38

Oficialiățile catalane doresc ca returul din optimile Ligii Campionilor dintre Barcelona și Napoli, programat pe 18 martie, să se joace fără spectatori.

Starea de urgență declanșată în Europa din cauza epidemiei de coronavirus a provocat panică și în sfera fotbalului. Potrivit ziarului catalan L'Esportiu, meciul Barcelona - Napoli (tur 1-1) din „optimile” Ligii Campionilor are mari șanse de a se disputa cu „porțile închise”. 

Cel târziu marți va fi luată o decizie în privința acestei situații.

Curios este că în urmă cu 23 de ani, Napoli a jucat un meci în Spania, tot fără spectatori, împotriva celor de la Real Madrid, așa-numita „game of silence”. Madrilenii fuseseră sancționați de UEFA din cauza incidentelor de pe teren propriu dintr-un meci cu Bayen Munchen.

În urmă cu câteva zile s-a luat decizia ca un alt eveniment important, Maratonul de la Barcelona, să fie suspendat până pe 25 octombrie, cu sprijinul instituțiilor și al guvernatorului regiunii Catalunia. 

VEZI ȘI:Corupția din dosarul Hidroelectrica. Cum se făceau Blaga sau Flutur că nu știu nimic de banii aduși de Udrea la partid
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:30 BARAJ L1
Mioveni - Chindia
Look Plus, Telekom și Digi
21:00 Snooker
CM Snooker
Eurosport
22:00 UCL
Atalanta - PSG
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1