INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »   BEȘIKTAȘ - NAPOLI, AZI, 19:45, DOLCE 2, GSP.RO

Amețit de fusul orar » Chiricheș va bifa al treilea meci la Napoli într-o săptămână

Articol de GSP - Publicat marti, 01 noiembrie 2016 00:00

Chiricheș este gata să dispute al treilea meci la Napoli în doar o săptămână. Anunțat titular și-n returul cu Beșiktaș, Vlad e recomandat de evoluția bună cu Juventus.

Deplasarea la Istanbul are însă și un mic inconvenient. Pentru prima oară în acest sezon de Ligă, se joacă de la 19:45 (ȚSKA n-a trecut la regimul hibernal), UEFA devansând meciul din cauza deciziei Guvernului turc de a nu mai reveni la ora de iarnă "pentru a le oferi astfel cetățenilor mai mult soare".

Dacă s-ar fi respectat programul normal, startul s-ar fi dat la Istanbul la 22:45, partida încheindu-se mult după miezul nopții, cu riscul sporit al producerii unor incidente între fanii lui Beșiktaș și cei ai azzurrilor.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează