Comentarii (5)
Albisoru Andrei  •  12 Decembrie 2019, 19:08

liverpool domina si va mai domina atat timp cat klopp va conduce acolo....e exact precum era candva in anii 80’....sau mai degraba cum erau echipele englezesti pana sa fie excluse din europa....am imbatranit de cand astept un titlu de la liverpool....asa ca liverpool locul 1, juve 2, atletico 3 si hai si real 4:)))....vad ca o uitati pe atletico....in rest bayern,barca,psg vor suferi iar eliminari de vis????????????????

sittingbull  •  12 Decembrie 2019, 18:19

Mi se pare straniu, parcă Liverpool aleargă mai mult pentru titlu în Premier League decât pentru Champions League! Aleargă de atâția ani după titlu, încât a devenit o obsesie. Au ajuns la un nivel extraordinar, acum Anglia chiar e regatul fotbalului, indiferent cum am judeca lucrurile. Şi e de înțeles obsesia cormoranilor, nu oricine e stăpân peste un asemenea regat! Mai ales astăzi!

adrian_riga  •  12 Decembrie 2019, 15:42

Esti penibil. Ai prins 2 semifinaliste din 4. Nimic deosebit. Si te scuzi cu cu un gol anulat de var. A fost anulat pt ca a fost incorect. Cu alte cuvinte, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cneius  •  12 Decembrie 2019, 15:36

Liverpool se va concentra pe Premier League, nu pe UCL. City va iesi rapid din competitie, echipa nu mai merge, trebuie schimb de generatii.

Dragos Pirnog  •  12 Decembrie 2019, 15:34

Bravo Andrei. Imi plac analizele tale. E nevoie de astfel de articole, de ziaristi care urmaresc fenomenul si care il inteleg. Ai dreptate cu Liverpool. Parca este singura care are toate elementele la locul lor. City are probleme cu apararea si accidentarile + parca s-au obisnuit cu ideea ce e final de domnie Guardiola pe Etihad. Barca, Juve si PSG au parca lipsa unui antrenor precum este Klopp si toate au probleme cu apararea. Parca toate trebuie sa inscrie mai mult decat primesc. Depinde insa de ce va face Liverpool la inceput de an. Daca merge la fel ca acum posibil ca intreaga euforie data de castigarea mult asteptatului titlu sa duca la un nou triumf si in Champions League, mai ales ca revin la Istanbul care are o mare insemnatate pt ei

Comentează