INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHELSEA

Ancelotti vrea să evite AC Milan şi Inter Milano în optimile Ligii Campionilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 decembrie 2009 00:00

Managerul lui Chelsea Londra, Carlo Ancelotti, a declarat, vineri, că nu vrea să întâlnească în optimile de finală ale Ligii Campionilor fosta sa echipă, AC Milan, dar nici formaţia la care activează Cristian Chivu, Inter Milano, pe care o consideră "cel mai tare adversar" din urna a doua valorică.

Gruparea patronată de Roman Abramovici a terminat pe primul loc în Grupa D a celei mai puternice competiţii intercluburi şi este cap de serie la tragerea la sorţi care va avea loc la data de 18 decembrie. Printre posibilii adversari ai lui Chelsea în optimile Ligii Campionilor se numără AC Milan, Inter Milano, Bayern sau Lyon, echipe care au terminat pe locul secund în grupele din care au făcut parte.

"Recunosc că aş prefera să evit o confruntare cu Leonardo (n. r. antrenorul lui AC Milan) tocmai în februarie. Dar dacă se va întâmpla, nu va fi nicio problemă. Fotbalul este imprevizibil şi, uneori, îţi rezervă suprize. Este evident că dacă va fi să înfrunt Milanul, voi avea parte de două partide cu încărcătură emoţională specială.

În schimb, o dispută cu Inter ar fi foarte dificilă, întrucât este cel mai tare adversar din urna a doua. Ambele situaţii ar fi de evitat, pentru că formaţiile italiene sunt greu de bătut", a declarat tehnicianul italian al grupării londoneze, conform Daily Mail.

Ancelotti a mai spus că actuala ediţie a Ligii Campionilor este echilibrată şi a precizat că este o mare provocare pentru Chelsea să câştige trofeul. "Mie unul mi se pare o ediţie extrem de echilibrată şi imprevizibilă. Cu exepţia lui Liverpool, toate marile cluburi sunt prezente în optimi. Apoi, la toate echipele cu pretenţii s-au investit sume considerabile în transfeuri, iar aşteptările fanilor şi ale conducătorilor sunt uriaşe".

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează