INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DINAMO KIEV - JUVENTUS

DINAMO KIEV - JUVENTUS. Andrea Pirlo, gata pentru a-l înfrunta pe Mircea Lucescu: „E un expert, dar voi încerca să-i pun probleme”

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 19 octombrie 2020 20:33 / Actualizat luni, 19 octombrie 2020 21:07

Andrea Pirlo, antrenorul lui Juventus, va debuta marți în grupele Champions League, contra lui Dinamo Kiev, echipa lui Mircea Lucescu.

  • Dinamo Kiev – Juventus se joacă marți, de la 19:55. Meciul din Grupa G din Liga Campionilor va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe Look Plus, TV Telekom Sport și Digi Sport.

Tehnicianul italian a vorbit azi despre întâlnirea cu Mircea Lucescu, cel care i-a oferit debutul în Serie A, când antrena Brescia.

„Lucescu m-a luat la prima echipă când aveam 15 ani și am debutat la 16 ani. Am amintiri minunate cu el, ca antrenor și ca persoană. Din când în când mai vorbim, iar mâine avem ocazia de a ne duela. El e un expert, dar fiecare are ideile lui și voi încerca să-i pun probleme.

Sunt calm pentru că, din păcate, nu mai pot juca. Las emoțiile pentru jucătorii mei. Totuși, abia aștept să începem. Ca de fiecare dată, primul meci este esențial. Trebuie să câștigi pentru a continua cu mai multă încredere grupa”, a declarat Andrea Pirlo la conferința de presă.

Dinamo Kiev – Juventus, arbitrat de Hațegan

Ovidiu Hațegan (40 de ani) va conduce meciul dintre Dinamo Kiev și Juventus. El va fi ajutat de arbitrii asistenți Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, în timp ce al patrulea oficial va fi Sebaastian Colțescu. Din camera VAR vor superviza partida germanii Bastian Dankert și Harm Osmers.

VIDEO Mircea Lucescu: „Am inventat un mod aparte de a antrena! Asta trebuie să faci pentru performanță și rezultate!"

Citește mai multe știri din fotbalul european

Mircea Lucescu, în fața duelului cu Juventus, din Liga Campionilor: „E cel mai periculos jucător al lor la fazele fixe”

Scandal uriaș! Imagine explozivă postată de turci: Marius Șumudică, atacat de rivali în tribune

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează