INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DINAMO

EXCLUSIV Andrei Mărgăritescu, la aproape 14 ani de la Dinamo - Lazio: „Vali Năstase a fost acuzat cel mai mult, dar eu am greșit”

Dinamo - Lazio 1-3 // foto: arhiva GSP
Dinamo - Lazio 1-3 // foto: arhiva GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 18 ianuarie 2021 09:55 / Actualizat luni, 18 ianuarie 2021 11:00

Pe 28 august 2007, Dinamo rata calificarea în grupele Champions League, după 1-3 la București cu Lazio, meci în care „câinii roșii” au condus cu 1-0.

Andrei Mărgăritescu, ajuns la 41 de ani, unul dintre titularii din acel meci, a fost invitat în această dimineață la emisiunea GSP Live, în cadrul căreia a vorbit despre corectitudinea cu care dinamoviștii și-au apărat șansele în acel meci bănuit de „blat”.

Mărgăritescu, la 13 ani după Dinamo - Lazio: „Și eu am greșit”

La golul egalizator al italienilor, marcat din penalty de Rocchi, după un fault în careu al lui Vali Năstase la Del Nero, Mărgăritescu și-a făcut „mea culpa”. L-a absolvit pe Vali Năstase de vină, acesta fiind acuzat că ar fi comis faultul în careu în mod intenționat!

„Pot să spun că și eu am greșit la unul dintre goluri și a fost acuzat Vali Năstase cel mai mult. Dacă vedeți faza în care el a făcut penalty și a marcat Lazio, niciodată nu faci penalty intenționat așa cum l-a făcut el. Venise jucătorul din spate, nu l-a văzut, a fost un fault clar neintenționat. Speculațiile și vorbele influențează foarte mult mai ales oamenii pătimași ca suporterii și apar suspiciuni. Eu spun că nu a fost nimic”, a declarat Mărgăritescu la GSP Live.

Fostul dinamovist mai spune că nu a fost vorbă de „blat” la acel meci și crede că încasarea primul gol i-a doborât pe el și colegii săi.

„Sunt declarații pe care le dau oamenii din jurul și interiorul echipei pentru a găsi alibiuri la insucces. Eu am fost în vestiar și știu exact cum a fost meciul, nu a existat niciodată discuția sau nu s-a bănuit despre vreun jucător că a vândut meciul. Dorința mare era să intrăm în Champions League, erau bani foarte mulți dacă intrai. 

Noi am fost pregătiți mental la început, duși de public. Am avut 1-0, eram calificați la scorul ăla, dar nu am fost pregătiți să știm să reacționăm când luăm gol. Ne-am hazardat, ca mentalitate am greșit”.

Citește mai multe știri despre Dinamo:

DDB face luni un nou asalt pentru transferul cerut de Gane: „E greu, nimeni nu vrea să mai audă de Dinamo”

De necrezut! Jucătorul adus pe un salariu exorbitant de Dinamo a fost REFUZAT de locul 17 din La Liga 2!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează