FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Andrei Nicolescu a deconspirat pentru GSP.ro planul lui Dinamo: „Am făcut și cerere la FRF!”

https://www.instagram.com/p/C3qE9VutD7S/?img_index=2
https://www.instagram.com/p/C3qE9VutD7S/?img_index=2

Articol de - Publicat joi, 28 martie 2024 19:42 / Actualizat joi, 28 martie 2024 20:14

Într-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, administratorul special al roș-albilor, Andrei Nicolescu, a detaliat ce va face clubul Dinamo după primirea celor 4 etape de suspendare, cu porțile închise, în urma deciziei Comisiei de Disciplină a FRF. Acesta este „contraatacul” lui Dinamo: „Este o decizie grea, dar ne va dovedi caracterul. Acum, e nevoie de acțiune, de fapte”.

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, a deconspirat care este planul clubului pe care îl conduce pentru a contracara decizia federală a Comisiei de Disciplină, care a dictat 4 etape de suspendare, cu porțile închise, pentru gruparea din Capitală.

Mircea Rednic, show după suspendarea primită de UTA: „Iisuse, dă-mi putere! Știu că abia așteptați să zic ceva”
UTA
Mircea Rednic, show după suspendarea primită de UTA: „Iisuse, dă-mi putere! Știu că abia așteptați să zic ceva”

În exclusivitate pentru GSP.ro, șeful "câinilor" a detaliat planul, care a demarat deja! Iată detaliile.

Andrei Nicolescu mizează pe caractere puternice la Dinamo, la orice nivel: „Vom fi mai puternici, sper ca demagogia se va risipi!”

„Tehnic, vom ataca decizia! Vom folosi toate mijloacele procedurale. Am luat opinia unor specialiști, alții decât noi, vom vedea ce putem remedia.

Mă aștept la Apel ca deciziile care sunt date sau care vizează sancțiuni să fie date în spiritul jocului, în cel al temei pe care FRF a lansat-o de câțiva ani, prin care-și dorește cât mai mulți suporteri la stadion.

Acolo unde greșelile se pot individualiza, să se treacă la acțiune, să nu fie decizii globale, ca suporterii, întreaga masă de suporteri, să aibă de suferit. Nu vreau să intru în polemică, de aceea nu lansez cifre.

Este decizie grea, ne va dovedi caracterul. Vom fi mai puternici decât am fost! Sunt sigur. Cei care vor fi alături de echipă acum vor dovedi că pot face asta, în orice situație.

Sper că demagogia se va risipi. Nu avem nevoie de susținere prin declarații, ci prin exemplu, concret. Avem nevoie de suporteri să fie aproape de echipă în acest moment extrem de greu", a declarat Andrei Nicolescu într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

Dinamo lucrează: ecran pentru suporteri și solicitare la FRF de a popula tribunele stadionului cu copii

Andrei Nicolescu a spus că meciul de luni, cu Petrolul, se va disputa pe stadionul "Arcul de Triumf", aceasta este singura realitate, concretă, referitoare la echipa "câinilor". Nu a confirmat variantele apărute, că Dinamo se va muta la Târgoviște, că va juca pe mai departe lângă mănăstirea Cașin.

„Sunt doar speculații, n-am negociat cu nimeni. Încercăm să găsim soluții pentru a face meciul cumva accesibil suporterilor dinamoviști.

Pentru luni lucrăm alături de suporteri la amplasarea unui ecran pentru vizionarea partidei. Totodată, am făcut o cerere la FRF pe modelul deja celebru, de a aduce în tribune copii. Încercăm orice soluție", a mai spus șeful clubului.

Ce impact ar putea avea asupra echipei: „E momentul să demonstrăm că suntem mai puternici decât cred unii”

Vizavi de efectul pe care decizia federală îl poate avea asupra echipei, Andrei Nicolescu a vorbit despre impactul celor patru etape cu porțile închise.

„E momentul să demonstrăm că suntem mai puternici decât cred unii. Jucătorii trebuie să trateze cu pasiune fiecare minut din ceea ce va urma!

Noi ne facem treaba, să stabilim parteneriate, cu oameni profesioniști, ca echipă să poată performa, ca ei pe teren să fie pregătiți. Eu, noi am fost cei ce am zis că avem toleranță zero față de huliganism, dar asta nu înseamnă că toți suporterii trebuie să răspundă pentru elemente izolate", a mai comentat Nicolescu.

Deocamdată, încercăm să ținem jucătorii departe de presă, de ceea ce ar putea naște polemici prin declarații. Am stabilit cu domnul Kopic să ne concentrăm doar pe ceea ce avem noi de făcut
- Andrei Nicolescu, administrator special Dinamo

Mesajul lui Dinamo și pentru reprezentanții Jandarmeriei, și pentru cei de la UTA

Politica lui Dinamo va fi clară de acum înainte, fără nicio deviere de la spiritul legii de organizare. Nu vom mai accepta nici din partea Jandarmeriei pentru introducerea "repede, repede că sunt fani la porți", așa cum s-a mai întâmplat.

Avem discuții cu o firmă, vrem să introducem scaning pentru a descuraja pe oricine să intre cu ceva nepotrivit. Vina inițială nu e a noastră, meciul cu UTA a fost setat cu grad mediu de risc. Am acceptat un număr mic de stewarzi, care s-a dovedit că nu au făcut față.

Clubul UTA nu trebuia să accepte ca suporterii proprii, veniți în număr mic la arenă, să fie însoțiți de alții, ai altei echipe... Nu pot să spun nimic despre galeria lui Dinamo, despre suporteri, spun doar atât: dinamoviștii sunt toți, iar acum trebuie să fie uniți, acum dovedesc din ce sunt construiți

- Andrei Nicolescu, administrator special Dinamo

VIDEO. Directorul Gazetei Sporturilor, despre sancțiunile primite de Dinamo și UTA: „La Dinamo, publicul joacă un rol important, mie mi se pare o decizie exagerată”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Dinamo, susținută de suporteri într-un meci de totul sau nimic? Fanii ar putea reveni pe stadion direct într-o finală!
DINAMO
Dinamo, susținută de suporteri într-un meci de totul sau nimic? Fanii ar putea reveni pe stadion direct într-o finală!
Cât o costă pe Dinamo suspendarea » Gaură financiară uriașă pe final de sezon
DINAMO
Cât o costă pe Dinamo suspendarea » Gaură financiară uriașă pe final de sezon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
mirstelistu
mirstelistu  •  28 Martie 2024, 22:54

Io zic sa le plateasca la *** astia si salariile liga si frf nu doar sa conteste decizia, astia de la *** se comporta de parca li se cuvine totul parca cu ei incepesau se termina fotbalul

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno534
creeperno534  •  28 Martie 2024, 22:39

Corect

istet10
istet10  •  28 Martie 2024, 20:29
Postat de VardyParty pe 28 Martie 2024, 19:58

În privința materialelor pirotehnice dl Șucu a ținut să precizeze: ”legea trebuie respectată, aceste materiale pot deveni periculoase pentru spectatori. Indubitabil, ar fi bine, ca în viitor, să nu le mai folosească și să ne putem conforma în totalitate legii.” Ar fi bine, în viitor....deci nu obligatoriu să respectăm legea, ci opțional. N-ar fi rău. Mai are puțin și cere ca legea să fie suspendată pe Giulești, așa cum încă nu a fost suspendat președintele clubului.

Respect!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează