INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ȘAHTIOR - REAL MADRID 1-1

Antonio Rudiger, eroul rănit! A avut nevoie de 20 de puncte de sutură la frunte: „Suntem în viață”

Antonio Rudiger, Foto: Imago Images
Antonio Rudiger, Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 12 octombrie 2022 15:36 / Actualizat miercuri, 12 octombrie 2022 15:36

Antonio Rudiger (29 de ani), stoperul lui Real Madrid, a fost izbit în plin de portarul lui Șahtior la o clipă după ce a înscris golul de 1-1 și s-a ales cu o tăietură urâtă pe frunte.

După patru etape, Real s-a calificat deja în „optimi”, la fel ca Manchester City, și, aproape sigur, va încheia grupa F pe locul 1. 

Egalul de la Varșovia cu Șahtior, cu un gol salvator chiar la ultima fază, în al cincilea minut de prelungire, nu l-a speriat pe Carlo Ancelotti. Și campioana Europei mai face pași greșiți uneori, iar antrenorul vede aspectele pozitive. 

Propunerea cu care vine Gică Popescu pentru revitalizarea naționalei: „Cel puţin am o şansă să sper că în viitor fac o echipă bazată pe talentul copiilor ăstora”
DECLARAȚIE
Propunerea cu care vine Gică Popescu pentru revitalizarea naționalei: „Cel puţin am o şansă să sper că în viitor fac o echipă bazată pe talentul copiilor ăstora”

Antonio Rudiger, lovit și cu pumnul. Apoi, ciocnire cap în cap! 

„E un lucru bun că ne-am asigurat prezența în «optimi» într-o seară mai slabă. Adversarii au schimbat sistemul, axându-se pe jucători care pasează între linii, a trebuit să căutăm marginile și n-a ieșit cum voiam... Golul lor ne-a făcut misiunea și mai grea”, a afirmat Ancelotti. 

Antrenorul italian a evidențiat că „într-o partidă foarte modestă, am demonstrat că nu ne predăm niciodată”. 

Pentru acest 1-1, Antonio Rudiger s-a sacrificat. Avansat în careul ucrainean la ultima centrare, a reluat mingea în plasă înainte ca portarul lui Șahtior să-l izbească pe stoperul Madridului cu toată forța. La lovit cu pumnul întâi, apoi cei doi s-au ciocnit violent cap în cap. 

Antonio Rudiger: „Ce nu te omoară te face mai puternic"

Trubin a avut și el arcada spartă, dar germanul a fost și mai rănit. „S-a ales cu o tăietură destul de mare pe frunte", a spus tehnicianul. 

Chipul lui Antonio era plin de sânge. A fost cusut în vestiar. „20 de puncte de sutură pentru a închide rana”, a dezvăluit Marca. 

„E conștient, râde, e fericit de gol”, l-a descris Ancelotti pe eroul rănit. „Ce nu te omoară te face mai puternic”, a comentat Rüdiger pe rețelele de socializare. A postat și o poză cu el în avion. Cu capul bandajat, și ochiul drept era acoperit de un pansament. Totuși, râdea: „Suntem în viață”. Alături, un emoticon cu un zâmbet larg.

Antonio Rudiger, eroul rănit! A avut nevoie de 20 de puncte de sutură la frunte: „Suntem în viață”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Milan protestează după eșecul cu Chelsea! Arbitrul acuzat după un episod controversat

Mbappe îi acuză pe șefii lui PSG că și-au încălcat promisiunile față de el

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează