INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

„Lovitură de teatru” » Kylian Mbappe îi acuză pe șefii lui PSG că și-au încălcat promisiunile față de el! Cele 3 mari nemulțumiri ale francezului

Kylian Mbappe / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Kylian Mbappe / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 12 octombrie 2022 11:08 / Actualizat miercuri, 12 octombrie 2022 11:25

Kylian Mbappe, 23 de ani, tocmai a devenit golgheterul lui PSG în istoria Ligii Campionilor, marcând și la 1-1 cu Benfica marți, și poate fi cel mai prolific jucător all-time al clubului parizian. Dar chiar ar vrea să plece, pentru că parizienii n-au făcut transferurile dorite, el nu joacă pe postul preferat și nu are poziția promisă în interiorul grupării.

Kylian Mbappé a marcat și marți seară, încă o dată, este golgheterul lui PSG în acest sezon, cu 12 reușite în 13 meciuri, devenind cel mai prolific jucător din istoria clubului parizian în Champions League. 

Are 31 de goluri, unul mai mult decât Edinson Cavani. Încă 18 în toate competițiile și va avea 201. Atunci îl va depăși pe Cavani și în topul general și va numărul 1 all-time pe Parc des Princes. 

Sergio Ramos riscă cea mai mare suspendare din carieră » Ce au surprins camerele TV după eliminarea cu Reims
PSG
Sergio Ramos riscă cea mai mare suspendare din carieră » Ce au surprins camerele TV după eliminarea cu Reims

Ruptură Mbappe - PSG? Presa internațională anunță: „Lovitură de teatru”

Chiar dacă el continuă să înscrie la foc automat, KM7 nu ar fi fericit la Paris. Din contră. L'Équipe și Le Parisien, cotidianele cele mai apropiate de PSG, au confirmat ceea ce a scris Marca. 

Mbappé, 23 de ani, care și-a prelungit pe trei sezoane (două ferme plus unul opțional) contractul la roș-albaștri pe 23 mai, nu e mulțumit deloc și ar vrea să plece încă din ianuarie, dacă se poate. 

„Punct de ruptură”, a titrat L'Équipe, „Lovitură de teatru”, a adăugat Le Parisien. În timp ce Marca a ieșit pe copertă cu „Clarifică o dată!”. 

Deși președintele Nasser Al-Khelaïfi a numit directorul sportiv pe care-l dorea, portughezul Luis Campos, Kylian susține în culise că nu i s-au respectat promisiunile: 

  • Transferurile din vară. L-a dorit pe Lewandowski alături, cerând despărțirea de Neymar. Lewa a ajuns la Barcelona, iar Ney încă e la Paris. 
  • Rolul pe teren. Nu se simte în largul lui vârf și ar fi vrut să evolueze tocmai pe poziția lui Neymar, în flancul stâng al atacului. 
  • Poziția în interiorul clubului. Nu crede că PSG începe cu el, așa cum i-a spus în primăvară Al-Khelaïfi. 

Directorul lui PSG: „Neg categoric. Kylian Mbappe va rămâne”

Totuși, chiar Luis Campos dezminte informațiile presei. „Neg categoric acele speculații. Îl văd în fiecare zi venind la antrenamente fericit, cu o dorință uriașă de a face totul pentru clubul din orașul natal”, a declarat directorul sportiv. 

Acesta a anunțat: „Kylian va rămâne. Nu mi-a spus nici mie, nici președintelui că vrea să plece în ianuarie. Nici nu am discutat despre acest subiect, deși vorbim zi de zi cu Mbappé. A fost un zvon și nu putem comenta toate zvonurile. Își va duce la capăt contractul cu PSG.

Oricum, nu a fost o coincidență că aceste informații au apărut cu câteva ore înaintea meciului cu Benfica”. 

Meci pe care PSG nu l-a câștigat. Al doilea 1-1 în fața echipei lusitane și locul 1 în grupă e departe de a fi sigur. 

183 de goluria marcat Kylian Mbappé în 230 de partide la PSG în toate competițiile; o medie de 0,8 reușite pe meci

VIDEO Kylian Mbappé, la antrenamentele celor de la PSG

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

VIDEO+FOTO Seara surprizelor în Liga Campionilor » PSG, City, Real și Juventus, toate fără victorie! Tătărușanu, integralist în eșecul cu Chelsea + știm prima echipă calificată în optimi

Veste rea pentru Jurgen Klopp: Liverpool pierde un jucător pentru 10 meciuri!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (9)
rumunek
rumunek  •  13 Octombrie 2022, 15:00
Postat de Neacsumihaisorin201989 pe 12 Octombrie 2022, 21:52

nu ia el decizii in club 100%. Arabi din club fac asta. Sunt prea mandrii arabii, cel putin asa ii cunosc eu. Dapei arabi multimiliardari care exact pt asta au cumparat un club ca PSG....sa faca ei pe football manager...parerea mea

E logic ce spui, ca idee generală. Însă in aceasta situație lucrurile par ceva mai complicate se pare, altfel nu se explica implicarea lui Macron in prelungirea contractului și cum au stat preș miliardarii in fața unui ***, totuși, că nu e vreun doctor. E un fotbalist foarte bun, dar singur nu câștigă nimic. De aia și tot bagă miliarde, asta pe lângă nevoia de a construi un zoo fotbalistic la care se uită lumea, iar ei își ating scopul de promovare. Dar Franța a pus și condiții arabilor, pentru ca ei să poată investi in PSG, prin urmare trebuie și ei să mai facă concesii. Eu așa cred, privind toată povestea în ansamblu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  12 Octombrie 2022, 21:52
Postat de rumunek pe 12 Octombrie 2022, 17:41

Ceva i s-a promis, conflictul cu Neymar e de notorietate, directorul sportiv a fost schimbat, iar impresiile lui de mare vedetă au fost vizibile și în negocierile pentru prelungirea contractului. Nu trebuie să cred presa, dar sunt cam multe coincidențe.

nu ia el decizii in club 100%. Arabi din club fac asta. Sunt prea mandrii arabii, cel putin asa ii cunosc eu. Dapei arabi multimiliardari care exact pt asta au cumparat un club ca PSG....sa faca ei pe football manager...parerea mea

rumunek
rumunek  •  12 Octombrie 2022, 17:41
Postat de Neacsumihaisorin201989 pe 12 Octombrie 2022, 13:35

tu ii crezi pe astia din "presa"? Nu au subiecte si mai invart niste zvonuri. Nu i-a promis nimeni o sa ia deciziile importante in club si prostii de genu asta. E jucator nu antrenor sau director tehnic. Daca era adevarat iesea in presa un comunicat oficial din partea PSG pe tema asta dupa semnarea contractului. Asa fac ziaristii, fac circ din orice

Ceva i s-a promis, conflictul cu Neymar e de notorietate, directorul sportiv a fost schimbat, iar impresiile lui de mare vedetă au fost vizibile și în negocierile pentru prelungirea contractului. Nu trebuie să cred presa, dar sunt cam multe coincidențe.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează