INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DORTMUND - BAYERN, SÎMBĂTĂ, 21:45, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Antrenorul Jurgen Klopp a fost devastat de plecarea lui Gotze la Bayern: ”Un adevărat infarct!”

Articol de - Publicat miercuri, 22 mai 2013 00:00 / Actualizat marti, 21 mai 2013 20:55

Inclusiv pentru coechipieri a fost o lovitură: ”Vreo şase, şapte nici n-au putut dormi noaptea. A trebuit să le explic că Mario ne părăseşte pentru Guardiola, nu fiindcă am fi slabi”


Jurgen Klopp digeră greu decizia lui Mario Gotze de a se transfera în vară la Bayern. Înaintea finalei de sîmbătă, antrenorul Dortmundului le-a mărturisit jurnaliştilor cît de puternic l-a afectat vestea: "A fost ca un infarct!".

Era imediat după ce Borussia o eliminase pe Malaga, în "sferturi", cînd a aflat: "Nici măcar n-am apucat să mă bucur ca lumea de calificarea în semifinale. La club, toţi erau năuciţi. Nimeni nu credea că Mario va pleca".

Klopp a insistat să rămînă singur în acea zi, cu preţul de a-şi supăra soţia, pe care ar fi trebuit s-o însoţească la premiera unui film. Iar cînd şi-a mai revenit, s-a apucat să-i sune pe jucători: "Erau vreo şase, şapte dărîmaţi, nu putuseră dormi noaptea. A trebuit să le explic că Gotze pleacă pentru a lucra cu Guardiola, nu pentru că noi am fi slabi".


"I-am spus lui Gotze că vor mai fi ocazii să meargă la Bayern. Că vor veni după el şi la anul, şi peste doi ani. Dar el are 20 de ani şi a vrut acum"
Jurgen Klopp

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
redgofcd
redgofcd  •  22 Mai 2013, 18:12
Postat de miracle pe 22 Mai 2013, 14:04

chiar si cu mutarea asta, tot nu vor castiga UCL. a ajuns in finala singura echipa din ultimele 4 care ii poate bate!

Absolut.. au anuntat nenorocitii transferul lui Gotze asa de repede fiindca le este teama de Dortmund. De erau domni, cum se considera de altfel, nu faceau asa ceva.. Au si nemtii nenorocitii lor.. prea multa frustrare adunata in ultimii ani.

redgofcd
redgofcd  •  22 Mai 2013, 18:10
Postat de cainele_leonidas pe 22 Mai 2013, 12:33

2. Constat infiltrarea unor paraziti printre cei care lasa comentarii la articolele Borussiei, oamanei care pe langa faptul ca nu au caracter, insisita chiar sa ne dovedeasca tuturor limita educatiei si nivelul redus de cultura pe care il posed. Vad o multime de "fani" Bayern, care presupun ca nu au habar de istoria acestui club, dar au emblema acestui club la avatar. Da mereu bine sa tii cu cei puternici, cu cei care sunt in forma si castiga. Eu unul, pe langa faptul ca am vazut un BVB - Schalke in Dortmund, pe vremea cand acel superb stadion se mai numea Westfalenstadion, nu am renuntat la BVB niciodata.Cine sunteti voi, sa lasati comentarii cu Bayern la un articol pur BVB si Jur

Dortmund merita sa castige finala si sunt sigur ca asa se va intampla. Cea mai frumoasa echipa din ultimii 3 ani.

miracle
miracle  •  22 Mai 2013, 14:04
Postat de ciocaneanu pe 22 Mai 2013, 13:31

Bavarezii au fost mereu niste porci mirsavi. Daca nu sint in stare sa cistige in teren, incearca sa-si slabeasca adversarul prin cumpararea celor mai buni jucatori. Se dau ei domni dar nu sint.

chiar si cu mutarea asta, tot nu vor castiga UCL. a ajuns in finala singura echipa din ultimele 4 care ii poate bate!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează