INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ANTWERP - BARCELONA 3-2

Prima reacție a lui Xavi, după ce Laporta s-a băgat peste el la echipă: „Am vorbit două ore cu președintele”

Xavi // FOTO: Imago
Xavi // FOTO: Imago

Articol de - Publicat joi, 14 decembrie 2023 08:29 / Actualizat joi, 14 decembrie 2023 09:15

Calificată înaintea meciului în „optimi”, Barcelona a pierdut cu Antwerp, 2-3. Iar antrenorul Xavi s-a declarat nemulțumit la finalul partidei din Belgia.

  • Câștigătoarele de grupă: Bayern, Arsenal, Real Madrid, Real Sociedad, Atletico Madrid, Dortmund, Manchester City, Barcelona
  • Pe locurile secunde au terminat: Copenhaga, PSV, Napoli, Inter, Lazio, PSG, Leipzig, Porto
  • Tragerea la sorți a optimilor de finală va avea loc luni, 18 decembrie, de la ora 13:00. Restricția de țară este în continuare valabilă. Două formații din același campionat nu se pot înfrunta.
  • Meciurile din optimile de finală se vor juca pe 13-14 și 20-21 februarie (turul) și 5-6 și 12-13 martie (returul).

După înfrângerea cu Girona (2-4), Barcelona și-a continuat forma slabă și in Liga Campionilor. Calificată deja de pe primul loc, Barcelona a pierdut în Belgia, 2-3 cu Antwerp, deși Xavi a trimis din primul minut jucători precum Lewandowski, Ferran Torres sau Kounde. 

Luis Enrique, după ce PSG s-a calificat cu greu în optimile Ligii: „Nimeni nu ne vrea”
BORUSSIA - PSG 1-1
Luis Enrique, după ce PSG s-a calificat cu greu în optimile Ligii: „Nimeni nu ne vrea”

Ce a spus Xavi, după ce Barcelona a terminat grupele Champions League cu un rezultat rușinos

 „Da, e clar că echipa nu se simte bine. Suntem într-o serie negativă, cu două rezultate proaste. Asta trebuie să se termine. E clar că trebuie să fim mai buni. Trebuie să ne criticăm singuri și, mai ales, să fim mai buni. 

Echipele au multe ocazii împotriva noastră, în timp ce nouă ne e greu să punem în pericol poarta adversă. Nu îmi place să vorbesc de rău de jucători în public. Doar îi încurajez, pentru că au un nivel mai ridicat decât cel arătat în ultim perioadă”, a spus Xavi, potrivit Mundo Deportivo. 

Întrebat despre lotul convocat pentru acest meci, în contextul în care presa din Spania a scris că președintele Joan Laporta i-a cerut lui Xavi să nu-i lase acasă pe Lewandowski, Gundogan și Araujo, antrenorul a declarat: „Noi nu simțim că e vreo problemă. Așa se vede de afară. A fost vorba de o decizie comună. Noi am decis, clubul. Voi puteți să trageți ce concluzie vreți, dar nu sunt probleme. Am vorbit două ore cu președintele și cu Deco (n.r - directorul sportiv) și nu avem probleme”.

Citește și: 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mafa
mafa  •  14 Decembrie 2023, 11:18

Sigur este vina lui Real Madrid pentru pasa proasta prin care trec catalanii....ma mir ca "inteligentul" de Pique nu da vina pe ei....inca.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează