INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BORUSSIA - PSG 1-1

VIDEO Luis Enrique, după ce PSG s-a calificat cu greu în optimile Ligii: „Nimeni nu ne vrea”

Luis Enrique // FOTO: Imago
Luis Enrique // FOTO: Imago

Articol de - Publicat joi, 14 decembrie 2023 08:02 / Actualizat joi, 14 decembrie 2023 09:12

PSG a prins cu greu un loc în optimile UEFA Champions League, dar Luis Enrique e sigur că nicio echipă nu o va dori ca adversară la tragerea la sorți.

  • Câștigătoarele de grupă: Bayern, Arsenal, Real Madrid, Real Sociedad, Atletico Madrid, Dortmund, Manchester City, Barcelona
  • Pe locurile secunde au terminat: Copenhaga, PSV, Napoli, Inter, Lazio, PSG, Leipzig, Porto
  • Tragerea la sorți a optimilor de finală va avea loc luni, 18 decembrie, de la ora 13:00. Restricția de țară este în continuare valabilă. Două formații din același campionat nu se pot înfrunta.
  • Meciurile din optimile de finală se vor juca pe 13-14 și 20-21 februarie (turul) și 5-6 și 12-13 martie (returul).
Final dramatic în „grupa morții” din UCL! Noroc incredibil pentru PSG, Barcelona s-a făcut de râs în Belgia + cum arată urnele pentru „optimi” și când are loc tragerea
ETAPA 6
Final dramatic în „grupa morții” din UCL! Noroc incredibil pentru PSG, Barcelona s-a făcut de râs în Belgia + cum arată urnele pentru „optimi” și când are loc tragerea

Campioana din Ligue 1 nu a impresionat în acest sezon al Ligii Campionilor. A terminat grupa pe locul 2, cu 8 puncte, la egalitate cu AC Milan, dar după 1-1 cu Borussia Dortmund antrenorul Luis Enrique a declarat că e sigur că nicio echipă nu o vrea pe PSG în optimi.

Ce a spus Luis Enrique, după ce PSG s-a calificat cu greu în optimile Ligii Campionilor

Încă suntem în viață. Și chiar dacă am terminat pe locul doi, nicio echipă nu va dori să joace împotriva noastră în runda următoare. În februarie, vom fi mult mai puternici”, a spus Luis Enrique, potrivit Mundo Deportivo.

Iar apoi a analizat prestația echipei sale: „Sunt fericit că am făcut progrese. Dar evident că îmi doream să terminăm primii. 

Pe final le-am strigat băieților «Jucați pentru 2-1, dar nu riscați prea mult». Suntem o echipă care are multe ocazii. Vreau să atacăm mereu. Și în acest meci am avut patru sau cinci ocazii clare. Îmi place foarte mult atitudinea jucătorilor mei și cum luptă. Suntem o echipă la începutul construcției. Nu am nicio îndoială că vom fi mai buni”, a adăugat antrenorul spaniol.

Citește și: 

Suporterii lui Manchester City, atacați de ultrașii Stelei Roșii Belgrad

Brigada lui Istvan Kovacs, asaltată de portughezi » Ce gafă au comis românii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
mishu_74
mishu_74  •  14 Decembrie 2023, 19:48

mda, el le-o fi strigat baietilor sa atace dar nu l-o auzit decat M'Bappe. era tot cu mainile pe sus cand isi vedea colegii ca dau pase doar in lateral. :)))

digei
digei  •  14 Decembrie 2023, 14:14

Asta cam asa este, un francez nu putea s-o spuna!

BindenDanDat
BindenDanDat  •  14 Decembrie 2023, 12:33

Pfoalei, cum ar zice o domnișoară din Constanța.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează