INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  OŢELUL - BENFICA 0-1

ArcelorMittal nu mai dă bani la Oţelul » Minus 2,5 milioane de euro pe an!

Articol de - Publicat joi, 29 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 28 septembrie 2011 22:07

Combinatul a decis ca din 2012 să nu mai susţină financiar campioana, care pierde astfel aproape jumătate din buget


Eşecurile pe linie din Liga 1 şi din Champions League nu sînt singura problemă a campionilor. Ieri, directorul ArcelorMittal Galaţi, Thierry Le Gall, a declarat că viitorul clubului de fotbal nu o să mai fie legat sub nici o formă de Combinatul Siderurgic! Le Gall a adăugat că nu există nici un investitor care să-şi fi manifestat interesul pentru preluarea echipei. "Nu vreau să fac comentarii legate de Oţelul, dar reconfirm că viitorul acestui club nu este alături de ArcelorMittal, noi fiind acum singurul sponsor. Invităm investitorii care au dorinţa să aibă o relaţie pe termen lung cu Oţelul să preia conducerea clubului", a declarat şeful Combinatului în cotidianul local Viaţa liberă.

Borş n-are chef, Stan nu răspunde
Contactat telefonic, Ionel Borş, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului de la malul Dunării, a refuzat dialogul: "Nu am chef să vorbesc cu nimeni, am treabă", închizînd apoi telefonul. Nici directorul general Marius Stan nu a fost de găsit.

Surse autorizate susţin că ArcelorMittal oferea 2,5 milioane de euro pe an calendaristic, actualul contract de sponsorizare urmînd a expira pe 31 decembrie 2011. Această sumă reprezintă circa 40 la sută din bugetul stagional al moldovenilor!


3,5 milioane de euro va încasa Oţelul din drepturile TV pe sezonul 2011-2012. La această sumă se adaugă 500.000 de euro din partea Primăriei Galaţi, plus alte sume mai mici din partea unor sponsori secundari

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
umflorin
umflorin  •  01 Octombrie 2011, 03:35
Postat de pulbere pe 29 Septembrie 2011, 09:43

In doi ani va paste B-ul ,campioni de carton ce sunteti ! :))) Sau poate chiar mai repede ??????Cine stie............

1.deocamdata tu vorbesti din B si nu noi(Apropo cum a fost marele derby cu UTA dar cu Ariesul Turda?) 2.Pana acum cel care a avut dreptate dintre Iancu si Stan a fist Stan(iar "Marele"Iancu cat de tare era el ca nu exista sa se duca in B ca nu stiu ce acum se trezeste la ora 10 sa prinda derby-ul "italian" cu Juventus Bucuresti 3.Singurile meciuri de care sunt anchetate in momentul de fata de DNA in care Otelul este implicat este FCM-TG.Mures-Otelul Galati terminat 1-0? Asa blat faci tu casa pierzi? Deci: Frustratilor,mie personal imi pare rau ca o echipa la Poli a retrogradat dar pentru Iancu si pentru voi nu.

umflorin
umflorin  •  01 Octombrie 2011, 03:21
Postat de steaua1986forever pe 29 Septembrie 2011, 12:30

da, ai dreptate...mai bine sa castige portocalii (Paskany, Bucsaru, Stan) astia ultimele 4 campionate. Pana acum orice club care a luat campionatul din tara asta in ultimii 4 ani a avut oameni implicati "la putere". E o coincidenta? Nu cred....

Ai cam gresit cu portocaliul la Stan.Da imi place ca vb fara sa stii.Marius Stan a participat pentru primaria glati pentru culoarea Galbena a PNL-ului care ultima oara cand am verificat era in opozitie si nu la putere.Dar am mai consumat 2 min din viata raspunzand la acuze cu fondament 0

bluevibess
bluevibess  •  30 Septembrie 2011, 12:57
Postat de gaby.alx22 pe 29 Septembrie 2011, 19:14

esti pulbere baiatu':)))

"baiatu`" cred ca tu esti cam dobitoc! Vorbim cand o sa va aflati in Liga a2-a ! ok ?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează