INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA

Barcelona în fața ruletei „Bayern”! Care sunt argumentele în favoarea unei replici puternice a bavarezilor

Barcelona își joacă viitorul în Europa la Munchen// Foto: Imago
Barcelona își joacă viitorul în Europa la Munchen// Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 07 decembrie 2021 12:11 / Actualizat marti, 07 decembrie 2021 12:14

Barcelona își joacă viitorul în Europa la Munchen, contra liderului Bayern. Bavarezii, deja calificați, ar putea odihni unii titulari, dar au și destule motive pentru care merită să dea o replică viguroasă.

Barcelona a ajuns în fața unui moment crucial al sezonului. Unul de a fi sau de a nu mai fi în Ligă. La Munchen, într-un meci ce va fi condus de Ovidiu Hațegan, catalanii trebuie să obțină un rezultat asemănător celui pe care-l va înregistra Benfica în duelul de la Lisabona, cu Dinamo Kiev. Însă, e clar, perfectă ar fi o victorie. 

Alarmă pentru Mircea Lucescu! Au schimbat avionul în ultima clipă înaintea decolării!
DINAMO KIEV
Alarmă pentru Mircea Lucescu! Au schimbat avionul în ultima clipă înaintea decolării!

Barcelona în fața ruletei „Bayern”! De ce bavarezii ar putea fi all in

Numai că adversarul este Bayern! Și chiar dacă germanii sunt deja calificați, de pe primul loc, iar antrenorul Julian Nagelsmann ar avea destule motive să odihnească jucătorii des utilizați (Thomas Muller, Leroy Sane, Robert Lewandowski, Serge Gnabry), sunt și argumente în favoarea unei replici puternice:

  • Nagelsmann joacă mereu la victorie. 
  • Dacă bat, bavarezii pot elimina din competiție un adversar redutabil. Altfel, l-ar putea reîntâlni în „sferturi”, în semifinale sau în finală. 
  • Învingătoarea primește de la UEFA 2,8 milioane de euro, bani bine veniți în vremuri de pandemie, mai ales că meciul se desfășoară cu stadionul gol, din cauza restricțiilor sanitare. O remiză, în schimb, le-ar aduce nemților în cont doar 930.000 de euro. 

Jurnaliștii de la Bild apreciază că Nagelsmann nu va face o rotație XXL în primul unsprezece. Doar Marc Roca și Jamal Musiala ar fi favoriți să le ia locul lui Goretzka, respectiv Sane.

7 puncteare Barcelona, locul 2, în clasamentul grupei E. Benfica e pe 3, cu 5 puncte. A treia clasată coboară în Europa League

0-3, la Lisabona, și 0-0, la Barcelonasunt rezultatele din întâlnirile catalanilor cu Benfica, consemnate în în această toamnă

Citește și:

Alarmă pentru Mircea Lucescu! Au schimbat avionul în ultima clipă înaintea decolării!

Jucătorul lui Hamburg, anchetat! „Refugiatul” gambian are alt nume și e cu 3 ani mai mare

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
alexramses
alexramses  •  07 Decembrie 2021, 15:20

Al doilea argument este foarte hilar, la orice ora din zi zi sau noapte ar juca Bayern cu Barcelona chiar și cu echipa a doua, nu va avea probleme să-i bată la ce diferență e de valoare între cele două acum, in nici un caz nu poate fi adversar redutabil in sferturi

toss
toss  •  07 Decembrie 2021, 14:53

3-0 bate Bayern...si Barca merge in EL ,acolo unde merita sezonul acesta

michael
michael  •  07 Decembrie 2021, 13:58

Argumentul ăsta e tare de tot ”Dacă bat, bavarezii pot elimina din competiție un adversar redutabil. Altfel, l-ar putea reîntâlni în „sferturi”, în semifinale sau în finală”!! Oare nemții au gândit asta, sau ai noștri GSP-iști? Despre ce adversar redutabil este vorba, când Barca a pierdut în La Liga, pe teren propriu și este la mijlocul clasamentului? ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează