INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC COPENHAGA - MAN UNITED 4-3

Aroganță XXL a antrenorului celor de la FC Copenhaga, după ce echipa lui i-a dat 4 goluri lui Man United

Articol de - Publicat joi, 09 noiembrie 2023 16:04 / Actualizat joi, 09 noiembrie 2023 17:24

FC Copenhaga a făcut spectacol cu celebra Manchester United, scor 4-3, dar antrenorul danezilor, Jacob Neestrup, pretinde că a fost de departe cea mai modestă evoluție a echipei sale de până acum în grupele Ligii Campionilor 2023/2024. Gazdele au revenit de la 0-2 și 2-3.

Și bătută, și umilită! Manchester United s-a întors învinsă de la Copenhaga, scor 3-4, și de parcă nu-i era de ajuns, s-a văzut trimisă și „în corzi” de antrenorul danezilor, Jacob Neestrup.

Ten Hag a „tunat” după meci » Ce scuze a găsit pentru înfrângerea cu FC Copenhaga: „Ăsta nu mai e fotbal!”
MANCHESTER UNITED
Ten Hag a „tunat” după meci » Ce scuze a găsit pentru înfrângerea cu FC Copenhaga: „Ăsta nu mai e fotbal!”

După fluierul final, într-o discuție cu jurnaliștii prezenți la meci, Neestrup a spus că împotriva lui United „am făcut de departe cel mai slab meci al nostru în grupă”.

Remontada lui FC Copenhaga a început după eliminarea lui Rashford

FC Copenhaga a fost condusă cu 2-0 și 3-2, dar a reușit să revină de fiecare dată. E adevărat, remontada a început abia după eliminarea lui Rashford (42), cu „roșu” direct. Însă, chiar și așa, spectacolul a fost de cea mai înaltă calitate.

În prealabil, danezii pierduseră la Manchester (0-1), în fața lui Bayern (1-2) și remizaseră cu Galatasaray la Istanbul (2-2). Echipa lui Jacob Neestrup se află pe locul 2 în grupă, la egalitate de puncte, 4, cu Galatasaray. Lider e Bayern (12p), iar pe ultima poziție se găsește Manchester United (3p).

Managerul lui Manchester United, Erik ten Hag, a acuzat arbitrajul

După meciul de la Copenhaga, managerul lui Manchester United, Erik ten Hag, a acuzat arbitrajul: „Primele lor două goluri au fost neregulamentare. La întâiul e ofsaid. Iar eliminarea lui Rashford a fost o decizie dură. Alerga după minge. După analiza VAR, arbitrul a mers la monitor. Cred că nu era sigur''. Partida a fost condusă la centru de Donatas Rumsas.

Citiți și alte știri din fotbalul internațional:

Fratele lui Marcus Rashford, arestat în Statele Unite ale Americii, după ce și-a lovit partenera

„Bombă” în Spania: „Real a renunțat la Kylian Mbappe!”. Au fost dezvăluite motivele

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
brentford
brentford  •  09 Noiembrie 2023, 17:31

"Aroganță XXL" - Ati luat mizeria asta de expresie din dictionarul lui Meme? Cum sa apara asa ceva intr-un ziar cumparat de la taraba?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează