INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ASTANA - CFR CLUJ 1-0

ASTANA - CFR CLUJ 1-0 // Bogdan Mara răspunde, după ce Ilie Dumitrescu l-a făcut praf pe Emmanuel Culio: „Ne gândim să-i prelungim contractul!”

Articol de GSP - Publicat joi, 11 iulie 2019 11:36

Ilie Dumitrescu a criticat prestația veteranilor CFR-ului cu Astana, 0-1 în turul 1 preliminar al Ligii Campionilor, principalul vizat fiind Emmanuel Culio (35 de ani).

Replica a venit de la directorul sportiv al campioanei. „Ne gândim să-i prelungim contractul! În opinia noastră, Culio a jucat bine. 

Noi apreciem foarte mult ce a făcut el și chiar ne gândim serios să-i prelungim contractul lui Culio, pentru devotamentul și valoarea pe care le arată la fiecare meci. El joacă inter, nu număr 6. De 2 ani, de când este la CFR, a jucat inter”, a spus Bogdan Mara, la TV Digi Sport.

Declarațiile lui Ilie Dumitrescu, de marți:

„Mă uitam la Culio. El nu e obişnuit cu zona asta de acţiune, e obişnuit în faţa apărării, să mai dea o pasă, să mai scoată un fault, să închidă. Păi, şi eu am dat cu Argentina acum 25 de ani sau cât a trecut. Omul e cu experienţă din asta pentru intern, la noi, mai scoate un fault, mai ţine de minge, mai face un fault, mai ţipă la colegi, e motivator.

Când ieşi afară, nu e... ăsta e Culio, ce să mai? Cedează deliberat acolo terenul. Aia e o altă zonă. N-aţi văzut unde a pus piciorul de sprijin la finalizare? Un atacant, un jucător nu pune piciorul de sprijin aşa, ai coordonare.

E un jucător tehnic Rotariu (n.r. jucătorul celor de la Astana), se adaptează la orice suprafaţă. Culio are experienţă, el se interpune între adversar spre poartă, pe loc, se întoarce, mai dă stânga-dreapta.

La noi o să mai joace 3-4 ani. Mai faceţi-i contract, băieţi, acolo, la CFR, vreo 4-5 ani! E OK. Pentru că o să mai câştige încă două-trei titluri, nu e o problemă”

VEZI ȘI:

Petrescu și-a lăudat adversarii, după eșecul din preliminariile Ligii Campionilor: „Astana e favorită” » Ce a spus de Rotariu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
jabs
jabs  •  11 Iulie 2019, 12:27

La Antipa cu el,Cimitirul Elefantilor !!!

archibald
archibald  •  11 Iulie 2019, 12:07

De ce Culio? Daca ar avea toti ambitia si stiinta jocului ca el! Petarde au fost Deac, Bordeianu, Păun, Camora, Omrani (in repriza a 2-a)! Cum sa joci in 7-8 jucatori? Nu au nicio scuza daca nu trec de Astana! PS: Astana echipa foarte buna? Serios? Atunci ptr Barcelona, Juventus, Bayern & Co nu vom mai gasi în dictionar superlativul absolut!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează