INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ASTANA - CFR CLUJ 1-0

ASTANA - CFR CLUJ 1-0 // Dan Petrescu și-a lăudat adversarii, după eșecul din preliminariile Ligii Campionilor: „Astana e favorită” » Ce a spus de Rotariu

Dan Petrescu
Dan Petrescu

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iulie 2019 18:34

CFR Cluj a pierdut primul meci cu Astana din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor, scor 0-1, iar Dan Petrescu a remarcat câțiva jucători adverși.

Vezi AICI detalii despre meci, video+foto

„Rezultatul este cel care este.

Tomasov e un jucător fantastic, Mayewski și-a ajutat foarte mult echipa. Astana are jucători buni de atac. Rotariu a arătat bine azi.

Astana e în formă, pentru noi e abia al doilea meci oficial. Așa că ne-a fost greu. Dacă am fi marcat în prima repriză, poate am fi obținut mai mult. În retur, vom depune mai mult efort ca azi pentru a ne califica”, a spus Dan Petrescu după meci, conform presei kazahe.

În ceea ce privește meciul retur de la Cluj, Dan Petrescu consideră că echipa din Kazahstan pornește ca favorită:

„Să vedem în ce formă vom fi noi. Mai jucăm și în campionat. Astana e favorită, 1-0 e un rezultat excelent pentru ei. Sperăm să întoarcem rezultatul”.

Returul se va disputa pe 17 iulie, de la ora 21:00, la Cluj, iar câștigătoarea acestei duble manșe va juca împotriva echipei israeliene Hapoel Tel-Aviv.

VEZI ȘI:

Iordănescu, înțepături subtile după eșecul campioanei: „Nu putem compara fotbalul din Suedia cu cel din Kazahstan”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (40)
loko1
loko1  •  10 Iulie 2019, 14:11
Postat de stelbz pe 10 Iulie 2019, 11:40

Nu pot spune decat atata : Astana nu este o echipa de mare valoare cum a fost prezentata. CFR a avut noroc la tragerea la sorti cu aceasta echipa putea si fi invinsa chiar in acest meci.....Daca ?!

.Daca ce?! Dacă era în lojă Jiji să facă schimbările .

cainelup
cainelup  •  10 Iulie 2019, 13:13

"Dacă am fi marcat în prima repriză, poate am fi obținut mai mult" - asa-i. Si daca jucatorii n-ar fi asa slabi, poate ar fi buni. La fel si antrenoratul tau cel atat de supralicitat, bazat pe " io v-am zis ca n-o sa facem mare branza, v-am avertizat !" De ce l-ati schimbat pe Minteuan pana la urma, cfr-istilor ?!

corsair83
corsair83  •  10 Iulie 2019, 12:09

Lasa Dane ca CFR-ul intra in forma cu Clinceni, Hermanstad, Sepsi adica dupa eliminarile din Ch. League si Europa League...Dudelange, Astana sunt piese grele pt campioana Romaniei, noua ne trebuie din San Marino, Andorra, Gibraltar.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează