INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ASTANA - CFR CLUJ 1-0

ASTANA - CFR CLUJ 1-0 // Edi Iordănescu, înțepături subtile după eșecul campioanei: „Nu putem compara fotbalul din Suedia cu cel din Kazahstan”

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iulie 2019 18:14

CFR Cluj a pierdut primul meci cu Astana, din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor, scor 0-1. Edi Iordănescu (41 de ani), fostul antrenor al „feroviarilor”, a analizat eșecul din Kazahstan.

Iordănescu, actualmente la Gaz Metan Mediaș, a fost demis anul trecut de pe banca celor de la CFR Cluj după eliminarea suferită în fața suedezilor de la Malmo, în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor.

„Paralelele astea le puteți face dumnevoastră. Nu putem compara fotbalul din Suedia cu cel din Kazahstan. Naționala Suediei produce fotbaliști, este la un anumit nivel constant. Anul trecut, Malmo nu doar că a intrat în grupele Europa League, dar a și ieșit în primăvara europeană. A câștigat  un meci decisiv la Istanbul.

Nu e momentul paralelelor, e momentul concluziilor. Nici măcar asta, pentru că e prea devreme. Eu am încredere în șansele lor. CFR are jucători de valoare, familizarizați cu acest nivel. Are un antrenor de mare valoare, cu experiență. În ultimul rând, adversarul le dă șanse. Au anumite limite. Rotariu a fost cel mai bun jucător de pe teren, mai ales în repriza a doua, când a jucat în zona lui de confort.

Într-adevăr, gazonul sintetic a fost o problemă, dar toate lucrurile astea sunt în oglindă. La retur, și ei vor face o deplasare lungă, vor juca pe gazon natural”, a declarat Edi Iordănescu la TV Telekom Sport.

„Sunt sigur că Dan Petrescu va gestiona foarte bine momentul. A debutat cu două înfrângeri, dar are în spate conducerea care îi va asigura încredere necesară pentru o calificare”
Edi Iordănescu

Vezi și: 

Petrescu a debutat cu stângul în Liga Campionilor: a pierdut cu scorul lui preferat!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (8)
114010459889868
Dan Aici  •  10 Iulie 2019, 08:06

Până când nu vom ieși de sub papucul criticistilor nu vom crea mare lucru ! Națiunile normale stiu mai mult să aplaude decât să huiduie . Apoi învață și să cante !

gazistu
gazistu  •  09 Iulie 2019, 22:21

II BATE CEFERE ACASA. SAI VEDEM PE KARAHI PE IARBA..ca pe sintetic au fost zmei...

10152929230479615
Alexandru Popa  •  09 Iulie 2019, 21:18

Edward a fost demis după meciul tur cu Malmo... Respectați istoria asa cum s-a petrecut ea

Vezi toate comentariile (8)
Comentează