INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ASTANA - CFR CLUJ 1-0

ASTANA - CFR CLUJ 1-0 // NOTE GSP: Campioana României s-a umplut de PENIBIL în Kazahstan: Billel Omrani și Ciprian Deac au fost repetenți + cât a primit Dorin Rotariu

Astana - CFR 1-0 FOTO: fcastana.kz
Astana - CFR 1-0 FOTO: fcastana.kz

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iulie 2019 09:00

ASTANA - CFR CLUJ 1-0 // Campioana României a început cu stângul parcursul european, fiind învinsă de Astana, scor 0-1, în prima manșă din turul I al preliminariilor Champions League.

Returul se joacă peste o săptămână, în Ardeal, miercuri, de la 21:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV pe Digi 1 și Look Plus.

Vezi aici detalii despre meci, video și foto

CFR Cluj trebuie să uite cât mai repede acest start de sezon: înfrângerea din Supercupa cu Viitorul, 0-1, a fost dublată de o prestație dezastruoasă în Kazahstan, unde trupa lui Dan Petrescu a făcut un  meci modest și a pierdut la limită, 0-1.

Jucătorii CFR-ului au fost apatici în multe momente din joc. Începând de la defensivă, care a dat multiple semne de nesiguranță pe durata meciului, și
până la ofensivă, lipsită de idei și inexactă, campioana en-titre a debutat cum nu se poate mai prost în actuala ediție a preliminariilor Ligii.

Omrani și Deac, cei mai slabi

A plouat cu note mici în echipa CFR-ului. Billel Omrani, înlocuitorul lui Țucudean din avanposturi, a fost extrem de slab în atac și a irosit cea mai mare ocazie a românilor pe final, când a ratat inexplicabil din câțiva metri. Francezul a primit 3  din partea Gazetei Sporturilor.

Ciprian Deac, unul dintre cei mai experimentați jucători ai echipei, a dezamăgit crunt ieri. A primit nota 4 pentru o prestație ce trebuie ștearsă cu buretele cât mai repede.

5 peste tot + transferurile au dezamăgit

În rest, mediocritatea a domnit în toate compartimentele. Arlauskis, Camora, Bordeianu, Hoban, Culio, Păun și Mailat au primit nota 5, aceeași încasată și de nou-veniții Andrei Burcă, Susic și Rondon.

Fundașul Vinicius a fost cel mai bun om al campioanei, acesta fiind notat cu 6. Brazilianul rămâne și în acest sezon stâlpul apărării ardelenilor, însă plecările lui Cristi Manea și Kevin Boli au șubrezit mult mecanismul indestructibil din sezonul trecut.

Dan Petrescu, tehnicianul clujenilor, a fost notat cu 5, în timp ce Roman Grigorchuk, antrenorul celor de la Astana, a primit nota 7.


Click pe imagine pentru zoom!

Rotariu, omniprezent

Dorin Rotariu, românul formației din Kazahstan, a fost printre cei mai periculoși jucători ai Astanei, el fiind recompensat cu nota 7, la fel ca Postnikov, marcatorul unicului gol.

Vezi și: Ilie Dumitrescu îi face praf pe clujeni: „Să le plătească în continuare bani mulți ăstora de 38 de ani, să joace tot cu ei!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (34)
luisharcsa
luisharcsa  •  10 Iulie 2019, 16:21
Postat de saliceanu pe 10 Iulie 2019, 15:18

Presa de ***. In loc sa prezinte adevarul, amplifica si prezinta subiectiv. De ***.

Tu ai avut prezentii din partea presei de la noi? Pretentii de obiectivitate,? Naivule.

saliceanu
saliceanu  •  10 Iulie 2019, 15:18

Presa de ***. In loc sa prezinte adevarul, amplifica si prezinta subiectiv. De ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1165169533513579
Toros Aurelianus  •  10 Iulie 2019, 13:03

Astana o sa se apere,cfr-ul nu stie sa atace si uite asa se va termina cu o infranfere la limita sau un egal chinuit.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează