INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ASTANA - CFR CLUJ 1-0

ASTANA - CFR CLUJ 1-0 // Ilie Dumitrescu îi face praf pe clujeni: „Să le plătească în continuare bani mulți ăstora de 38 de ani, să joace tot cu ei!”

ASTANA - CFR CLUJ 1-0
ASTANA - CFR CLUJ 1-0

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iulie 2019 19:26

CFR Cluj a pierdut primul meci din preliminariile Ligii Campionilor, scor 0-1 cu Astana, iar Ilie Dumitrescu (50 de ani) a găsit vinovații.

Vezi AICI detalii despre meci, video și foto

Fostul fotbalist a analizat jocul campioanei României și i-a criticat pe cei din conducerea clubului din Gruia, făcând referire la vârsta înaintată a jucătorilor din echipa lui Dan Petrescu.

Deac, Omrani, Păun, Mailat, Rondon ar fi trebuit să facă diferența. Cine să facă diferența?! S-o fac eu, din studio? Să le plătească în continuare bani mulți ăstora de 38 de ani, să joace tot cu ei”, a spus Ilie Dumitrescu, la TV Digi Sport.

Principalul vizat de către Ilie Dumitrescu a fost Culio (35 de ani), pe care l-a ironizat:

„Mă uitam la Culio. El nu e obişnuit cu zona asta de acţiune, e obişnuit în faţa apărării, să mai dea o pasă, să mai scoată un fault, să închidă. Păi, şi eu am dat cu Argentina acum 25 de ani sau cât a trecut. Omul e cu experienţă din asta pentru intern, la noi, mai scoate un fault, mai ţine de minge, mai face un fault, mai ţipă la colegi, e motivator.

Când ieşi afară, nu e... ăsta e Culio, ce să mai? Cedează deliberat acolo terenul. Aia e o altă zonă. N-aţi văzut unde a pus piciorul de sprijin la finalizare? Un atacant, un jucător nu pune piciorul de sprijin aşa, ai coordonare.

E un jucător tehnic Rotariu (n.r. jucătorul celor de la Astana), se adaptează la orice suprafaţă. Culio are experienţă, el se interpune între adversar spre poartă, pe loc, se întoarce, mai dă stânga-dreapta.

La noi o să mai joace 3-4 ani. Mai faceţi-i contract, băieţi, acolo, la CFR, vreo 4-5 ani! E OK. Pentru că o să mai câştige încă două-trei titluri, nu e o problemă”.

  • Veteranii din lotul CFR-ului sunt: Vâtcă (37 de ani), Hoban (36) și Culio (35).

VEZI ȘI:

Petrescu și-a lăudat adversarii, după eșecul din preliminariile Ligii Campionilor: „Astana e favorită” » Ce a spus de Rotariu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (123)
1018920604793560
Muntenescu Stefan  •  10 Iulie 2019, 17:23

Măi Ilie pălărie, dar Teixeira nu era bătrân la fcsb? Mai vezi-ti de treburile tale, de Becali, căruia îi cânți in strună, etc. Pt voi și aia din studio nu există decât Becali, FCSB și Ianis Hagi.

fairplayromania
fairplayromania  •  10 Iulie 2019, 15:26
Postat de fara_pista pe 10 Iulie 2019, 08:11

Agitatule, văd că n-ai somn... Te bântuie imaginile alor tăi pregătindu-se pentru vreun derby în playout, probabil. Și, bineînțeles, coșmarurile roș-albastre... Numai vezi să nu-ți ia cineva în serios îndemnul, că mintenaș ajungi în hambar. Primul!

*** iar eşti de servici în tură de noapte? Cam des....mai sună si tu acasă, că oricum nu doarme....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  10 Iulie 2019, 12:11
Postat de sexilian pe 10 Iulie 2019, 09:46

ti-ai tras taraf si cauti comenzi,ai si tambal?

Vezi că ai greșit articolul. Ăla cu Panco și Nico e în altă parte!

Vezi toate comentariile (123)
Comentează