LIGA CAMPIONILOR  ·  CFR CLUJ

ASTANA - CFR CLUJ // Condiții de campioni » CFR cheltuie o sumă uriașă pentru deplasarea în Kazahstan: charter și cazare de 5 stele

Articol de — , Duminica, 07 Iulie

CFR Cluj este campioana României la fotbal, dar și la condițiile pe care oficialii clujeni le oferă fotbaliștilor săi. Delegația vișiniilor a ajuns în capitala Kazahstanului, Nur-Sultan, fostă Astana, după un zbor de cinci ore. 

  • Astana și CFR Cluj se întâlnesc în turul I al Ligii Campionilor. Prima manșă are loc marți, de la ora 16:00, pe TV DigiSport 1, Look Plus și liveTEXT pe GSP.RO.

Cu toate că drumul a fost lung, fotbaliștii nu au simțit distanța pentru că au zburat cu un Charter Boeing 737, comandat special cu 56 de locuri business class, iar scaunele au fost branduite cu sigla CFR-ului. Delegația clujenilor este cazată la Hilton Astana, hotel de cinci stele. Suma la care se ridică costurile acestei deplasări este 120.000 de euro, susțin sursele GSP.

Clujenii au angajat o firmă specializată care să le organizeze toate detaliile acestei deplasări, un lucru neobișnuit printre echipele din România. De obicei, în Liga 1, deplasările sunt organizate de către angajații cluburilor și nu de colaboratori externi. 

10.000.000 €este bugetul CFR-ului în noul sezon

Citește și:

CFR Cluj a plecat azi spre Kazahstan fără George Țucudean și Michael Pereira: „Va fi dicil pe sintetic”Ce a ajuns să facă pentru bani actorul Dragoș Moștenescu la Londra, după ce a părăsit definitiv România

Libertatea

Comentarii (16)

cfrinho  •  08 Iulie 2019, 10:53

E bun, inseamna ca sunt bani la club, doar pentru transferuri nu sunt.

cluj_cluj  •  08 Iulie 2019, 09:20

Oare voi mergeti in liga a 4-a, echipa infiintata prin escrocherii?

jabs  •  08 Iulie 2019, 08:45

merita si ei ca boierii...ca atata merg anul asta...un meci

Vezi toate comentariile (16)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
21:00 Fotbal, Liga 1

Sepsi - FCSB

Digi 1, Telekom 1, Look
Program TV complet

Liga 1