FOTBAL  »  Superliga  »  ASTANA - CFR CLUJ, MARȚI, 16:00

ASTANA - CFR CLUJ // VIDEO CFR Cluj a plecat azi spre Kazahstan fără George Țucudean și Michael Pereira: „Va fi dicil pe sintetic”

CFR Cluj
CFR Cluj

Articol de - Publicat duminica, 07 iulie 2019 15:07

CFR Cluj, campioana României, a plecat azi spre Kazahstan, acolo unde se va duela cu Astana, în turul 1 preliminar al UEFA Champions League.

  • Astana - CFR Cluj se joacă marți, de la ora 16:00. Meciul va fi în direct pe TV Digi Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

La o zi după înfrângerea cu Viitorul, 0-1 în Supercupa României, jucătorii și staff-ul de la CFR Cluj au plecat spre Kazahstan. Antrenorul Dan Petrescu nu va putea conta pe acest meci pe atacantul George Țucudean, 28 de ani, care a mers la Viena pentru o nouă intervenție la inimă. (Detalii AICI)

Nici Michael Pereira, mijlocașul de bandă 31 de ani adus de la Yeni Malatyaspor, nu face parte din lotul deplasat de campioană.  Jucătorul nu este încă pus la punct cu pregătirea și Dan Petrescu nu poate conta pe el.

Ciprian Deac: „Va fi dificil pe sintetic”

Ciprian Deac, 33 de ani, unul dintre cei mai experimentați jucători din lotul clujenilor a vorbit despre meciul contra Astanei.

 

 

Va fi alt fotbal, e mai dificil să joci pe sintetic. E o viteză mai mare de joc. Dar trebuie să ne adaptăm, suntem pe jucători profesioniști și pentru asta suntem plătiți.

E un meci foarte important pentru noi, pentru club. Mister a pregătit bine meciul și deja știm tot. Eliminarea cu Dudelange e o pată pe club, iar noi vrem să repărm imaginea. Sper să ne calificăm. Merităm asta”, a declarat Ciprian Deac.

Citește și:

Dan Petrescu, supărat după înfrângerea cu Viitorul: „N-a fost o victorie meritată, dar mai bine să câștige Hagi decât altcineva” + declarații confuze despre Țucudean

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
traian_v
traian_v  •  09 Iulie 2019, 04:10

Lasa ca stie Arpad Paszkany ce face ;)

whiteredarad
whiteredarad  •  07 Iulie 2019, 18:23

Intarzierea in rezolvarea situatiei lui Tucudean este condamnabila si un semn de diletantism. Apoi, vorbild serios, cu Viitorul schimbarea lui Itu cu Culio , nu s-a vazut in joc. CFT imi pare mai slaba decit anul trecut. Ce treaba ( si ce conducere...) este asta ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează