FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  CFR CLUJ - VIITORUL 0-1

CFR CLUJ - VIITORUL 0-1 // Dan Petrescu, supărat după înfrângerea cu Viitorul: „N-a fost o victorie meritată, dar mai bine să câștige Hagi decât altcineva” + declarații confuze despre Țucudean

Dan Petrescu // foto: Gazeta Sporturilor
Dan Petrescu // foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iulie 2019 22:12

CFR CLUJ - VIITORUL 0-1 // Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a fost extrem de dezamăgit după înfrângerea din Supercupa cu Viitorul, scor 0-1. 

„Voiam să câștigăm meciul, voiam să câștigăm acest trofeu, din păcate n-am reușit. Voiam să fim pe teren, sărbătorind, dar n-avem timp să suferim prea mult. Nu pot spune că a fost o victorie meritată, noi am avut ocaziile mai mari, dar fotbalul se joacă pe goluri. La ultima fază, ne-a lăsat și norocul (n.r - Deac a țintit bara). L-am felicitat pe Gică Hagi. Mai bine să câștige el decât altcineva. 

Moralul nostru nu e bun, sper să reușesc să-i recuperez mental pe jucători pentru că sunt foarte supărați. Va fi greu să mai punem ceva la punct în luna iulie, avem meciuri din 3 în 3 zile”, a declarat Dan Petrescu, la TV Telekom Sport. 

Declarații confuze despre Țucudean

Ulterior, la TV Digi Sport, Dan Petrescu a oferit o declarație confuză despre situația lui George Țucudean, cel care ar urma să se opereze din nou la inimă în ziua meciului tur cu Astana: „Nu știu prea multe, n-am discutat, vom vorbi acum, la finalul meciului”. 

Vezi aici toate detaliile de la meciul CFR Cluj - Viitorul 0-1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
lionforever
lionforever  •  07 Iulie 2019, 16:44

Declarație de om inteligent ce sa mai zici pai cine putea sa câștige in afara lui hagi? Adica el este altcineva si e mai bine ca nu a câștigat? Prost personaj da niste declarații de te lasa fara cuvinte.

cluj_cluj
cluj_cluj  •  07 Iulie 2019, 13:03
Postat de whiteredarad pe 07 Iulie 2019, 10:02

CFR, azi pare mai slaba decit anul trecut. Daca Muresan- cit de cit, il inlocuieste pe Boli, Peteleu e net mai slab ( si nu are rezerva) , decit Manea. Apoi peste Culio, Deac,Vinicius, Camora, Omrani... a mai trecut.. un an. Ciudat a fost si Dan Petrescu, cel care nu a folosit nici un nou venit,. iar cazul lui Tucudean , arata multa neseriozitate. In plus, conducerea sta in Petrila, Itu si Costache ( doar ultimul, cu ceva valoare), negasind nici un altul U21. Asta nu inseamna ca vor fi dinainte batuti de catre Astana, echipa, cind se mobilizeaza, se inchide bine, si joaca foarte bine fazele fixe. Aseara Viitorul a meritat victoria, a mai avut , pe final, un penalty , de neinteles, refuzat de Coltescu. PS Se vorbeste aiurea de " eliminarea" lui Djokovici, acesta a lovit , limpede mingea, uar Artean a intrat in piciorul sau, fiind imprudent si atacand tardiv. PS. Am vazut clar ca implementarea VAR este imperioasa. pacat ca FRF si LPF "dorm", sau poate cred ca, prin arbitri mai pot influenta ...citeceva. Slab aseara arbitrul Coltescu, in nota lui de inconstanta si lipsa de valoare, demonstrate...de mult. trebuia ori Hategan sau Kpvacs, ori..unul tanat...nu " aiuristul" Coltescu.

Si mie mi se pare. Au probleme pe fundas dreapta, au probleme la creatie pentru ca Culio nu mai e ce a fost, au probleme in atac unde Omrani e vesnic singur. Cred ca anul asta are Craiova (sper ca nu ciobanul) o sansa.

cluj_cluj
cluj_cluj  •  07 Iulie 2019, 13:02

Asa am auzit si eu ca 2 titluri cinsecutive nu sunt preformanta. Performanta sunt 4 locuri 2 cu toti arbitrii de partea ta....

Vezi toate comentariile (16)
Comentează