INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ

ASTANA - CFR CLUJ // Fără Țucudean în Kazahstan! Situație îngrijorătoare: golgeterul Ligii 1 se operează din nou la inimă!

Din cauza extrasistolelor, Țucudean a lipsit din echipă în 6 dintre cele 10 partide din play-off
Din cauza extrasistolelor, Țucudean a lipsit din echipă în 6 dintre cele 10 partide din play-off

Articol de - Publicat joi, 04 iulie 2019 09:00

ASTANA - CFR CLUJ // George Țucudean a resimțit iar probleme la inimă și și-a programat o nouă ablație la Viena, exact în ziua în care CFR va disputa prima manșă din turul 1 preliminar al UCL, cu FC Astana, campioana Kazahstanului.

Deja a devenit un motiv serios de îngrijorare. George Țucudean, golgeterul ultimei ediții de campionat, este programat pentru o nouă ablație, o intervenție minim invazivă la inimă, din cauza reapariției extrasistolelor.

Surse apropiate campioanei României susțin că luni și marți, profitând de zilele libere oferite de Dan Petrescu după cantonamentul din Austria, internaționalul a rămas la Viena pentru un nou consult și ar urma să fie „operat” chiar pe 9 iulie, adică exact în ziua în care CFR va disputa, în deplasare, partida tur din primul tur preliminar CL, cu FC Astana!

A jucat puțin în cantonament

Țucudean a mai suferit o ablație în aprilie, invocând atunci apariția unei leziuni fibrilare chiar înaintea primului meci cu Viitorul din play-off. Ulterior, jucătorul a recunoscut că a făcut acea intervenție, mărturisind la finalul sezonului că încă se teme și spera ca necazurile să dispară la 3 luni după cicatrizarea locului în care a făcut ablația.

Nu a fost așa, extrasistolele au reapărut încă din cantonamentul de pregătire, motiv pentru care George a și jucat mai puțin. El s-a alăturat echipei ulterior primului joc amical și a evoluat în doar 3 dintre celelalte 4 meciuri. A fost titular doar o dată, cu NK Osijek, dar a ieșit la pauză, apoi a jucat doar 15 minute cu Mlada și 25 de minute cu Sparta Praga, de ajuns să marcheze și singurul gol al întâlnirii.

Poate juca în Supercupă

Sâmbătă, CFR va disputa primul joc oficial în acest sezon, Supercupa României, împotriva celor de la FC Viitorul. Nu este exclus ca George Țucudean să facă parte din lot și chiar să joace în această întâlnire, dar el nu va mai face deplasarea la Astana, programată pentru duminică.

Din cauza problemelor pe care fotbalistul său le are în ultimul timp, conducerea CFR-ului încearcă să mai aducă un alt atacant, alături de Mario Rondon (33 de ani), care a venit în această vară de la Gaz Metan.

18 goluria înscris sezonul trecut George Țucudean în Liga 1, fiind golgeterul competiției

Vezi și: EXCLUSIV FCSB naște interes, CSU Craiova și CFR Cluj nu! Cine transmite meciurile formațiilor românești din preliminariile cupelor europene

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
klauz
klauz  •  04 Iulie 2019, 17:04
Postat de ray51 pe 04 Iulie 2019, 08:54

Regret nespus. CFR-ul a avut un varf autentic in persoana lui Tucudean. Pacat. Asta nu inseamna ca este pierdut ca om. Este insa in pericol situatia lui de fotbalist.

E gata si ca om. Dupa cat i-au tot raschetat din inima... Povestea lui e una urata, un tip fara talent pe care parintii cu bani au incercat sa-i faca o cariera, care, iata, il termina cu totul...

klauz
klauz  •  04 Iulie 2019, 17:02

Cel mai bun lucru care se putea intampla CFR-ului! Tucudean asta e pe langa fotbal, strica toate fazele, nu stie combina, e un rudimentar intr-o echipa cu fotbalisti care stiu cu mingea.

2045282872222624
Cristi Oprea  •  04 Iulie 2019, 15:11

Pacat de baiatul asta, chiar acum, cand era oarecum pe val, il termina problemele medicale. Sper sa aiba parte de multa sanatate si sa scape de atatea operatii si dureri de cap.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează