GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  DREPTURI TV

DREPTURI TV CUPELE EUROPENE // EXCLUSIV FCSB naște interes, CSU Craiova și CFR Cluj nu! Cine transmite meciurile formațiilor românești din preliminariile cupelor europene

Articol de - Publicat marti, 02 iulie 2019 17:28

DREPTURI TV CHAMPIONS LEAGUE ȘI EUROPA LEAGUE // FCSB, CFR Cluj și CSU Craiova debutează săptămâna viitoare în noul sezon al cupelor europene. Dacă meciul „roș-albaștrilor” a fost antamat deja de Protv, există riscul ca partidele celorlalte două reprezentante să nu se vadă în România.

FCSB debutează devreme în actualul sezon al cupelor europene, pe 11 iulie, de la ora 21:30. Adversarul este unul facil, moldovenii de la Milsami Orhei. Meciul se va disputa pe stadionul din Giurgiu și va fi transmis în direct de Pro TV. 

Returul din Moldova, de pe 18 iulie, încă nu a fost cumpărat, dar șansele sunt mari ca trustul Pro să preia întreaga „dublă”.

Dacă pentru meciul vicecampioanei concurența a fost una acerbă, despre meciurile celorlalte formații românești nu poate fi spus același lucru. 

Incertitudine pentru Sabail - Craiova

  • Tur: 11 iulie, ora 19:00, în Azerbaijan
  • Retur: 18 iulie, pe „Ion Oblemenco”

Pe piață, imediat după tragerea la sorți, CS Craiova a cerut 50.000 de euro pentru difuzarea meciului tur. Ofertele au fost foarte mici, nu au satisfăcut dorințele patronului Mihai Rotaru, iar primul meci este în pericol să nu se transmită. Mai mult, pe piața din Azerbaijan interesul pentru transmiterea meciului tur este inexistent! 

Dacă oltenii vor scădea din preț, cele mai mari șanse să transmită ambele meciuri le are TVR 1.

Nici liga nu atrage: CFR CLuj - astana nu a fost încă luat

  • Tur: Astana - CFR Cluj, 9 iulie, ora 16:00
  • Retur: CFR Cluj - Astana, 17 iulie, ora 21:00

CFR Cluj debutează în preliminariile Ligii Campionilor cu o deplasare obositoare, în Kazahstan. Interesul scăzut din jurul celor de la Astana face producerea meciului tur una dificilă. Până în acest moment, „dubla” din primul tur preliminar al celei mai galonate competiții nu a fost cumpărată. 

Surse GSP.ro afirmă însă că Look TV este interesată de transmiterea partidelor „feroviarilor” și va încerca să achiziționeze ambele manșe.

Situația meciurilor

  • Astana - CFR Cluj, marți, 9 iulie, netelevizat
  • FCSB - Milsami, joi, 11 iulie, Protv
  • Sabail - CSU Craiova, joi, 11 iulie, netelevizat

Probleme și în turul 2

  • Tur: Antwerp - Viitorul, 25 iulie
  • Retur: Viitorul - Antwerp, 1 august

Cea de-a patra reprezentantă a României, Viitorul Constanța, va intra în competiție direct în turul doi preliminar al Europa League, peste trei săptămâni. Chiar dacă adversara este incertă, Antwerp putând fi înlocuită cu Gent din cauza unui scandal de corupție, țara de origine a adversarei va rămâne aceeași. Iar televiziunile din Belgia nu sunt deloc interesate de tururile preliminare din Europa League, astfel că partida tur ar putea fi netelevizată.

28.000.000 €este suma primită de cluburile din Liga 1 în urma drepturilor TV

Vezi și: 

Audiențele TVR de la EURO 2019 » Franța U21 - România U21 a rupt toate barierele: peste 2,5 milioane de telespectatori

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (72)
aius
aius  •  03 Iulie 2019, 17:29

Craiova ,cu o medie de14.000 de suporteri,dintre care 7-8 mii abonati, nu naste interes !fcsb cu 500 de spectatori ,cu oameni de ordine si cameramani cu tot, naste interes?!Vai mama voastra de pierzatori !

robotucigas
robotucigas  •  03 Iulie 2019, 12:24

Pai da! Încă odată acest patron Rotarul arată că nu-i pasa de această echipă, cred ca doar profitul! Pai cum mama dracu să-l mai înghițim pe acest idiot? Când toată pregătirea a luat bătaie, când își bate joc de toți suporteri. Poate noi suporteri ar trebui sa nu mai venim la stadion! Poate ca asa îi va vi mai bine în afacerile lui, unele dubioase cu echipa asta!nu ma mir ca în doi ani sa zică vând clubul, și toți jucători sa ajungă în București. Doar asta se întâmplă prin ce face, iar Mangia a fost îndepărtat pentru că nu îi mergeau afacerile cum voia el. Cerea fotbaliști, și îi dădeau promisiuni, și atacanți care nu dau goluri!

201570630489078
Ionescu Danut  •  03 Iulie 2019, 09:23

Ce gluma proasta, Craiova nu naste interes :)))) Cand ai o medie de peste 20.000 suporteri/ meci nu nasti interes ?

Vezi toate comentariile (72)
Comentează