INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ASTANA - CFR CLUJ

ASTANA - CFR CLUJ // FOTO Ardelenii au susținut antrenamentul oficial pe terenul sintetic din Kazahstan

Articol de GSP - Publicat luni, 08 iulie 2019 16:03

CFR Cluj a susținut antrenamentul oficial în Kazahstan înaintea partidei cu Astana, de marți, din primul tur preliminar din Liga Campionilor.

  • Astana și  CFR Cluj se întâlnesc în turul I al Ligii Campionilor. Prima manșă are loc marți, de la ora 16:00, liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TV DigiSport 1 și Look Plus.

Imediat cum au intrat pe teren jucătorii lui Dan Petrescu au inspectat gazonul sintetic de care s-au arătat total nemulțumiți.

„Va fi alt fotbal, e mai dificil să joci pe sintetic. E o viteză mai mare de joc. Dar trebuie să ne adaptăm, suntem pe jucători profesioniști și pentru asta suntem plătiți.

E un meci foarte important pentru noi, pentru club. Mister a pregătit bine meciul și deja știm tot. Eliminarea cu Dudelange e o pată pe club, iar noi vrem să repărm imaginea. Sper să ne calificăm. Merităm asta”, a declarat Ciprian Deac.

Citește și:

ASTANA - CFR CLUJ // Condiții de campioni » CFR cheltuie o sumă uriașă pentru deplasarea în Kazahstan: charter și cazare de 5 stele

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
andrei.f
andrei.f  •  08 Iulie 2019, 22:21

ASA cum am tot postat de o Luna, CFR va fi eliminata de primul adversar intalnit, e o chestie de arbitri !

luisharcsa
luisharcsa  •  08 Iulie 2019, 21:17
Postat de whiteredarad pe 08 Iulie 2019, 18:11

Cu tot respectul pentru GSP si politica lor, stirea asta trebuia sa fie in prim planul paginii, dupa Halep,.. nu kla coada paginii,... pentru ca clujenii sint campionii Romaniei si joaca in cea mai titrata competitie. Nu Steliano Filip, si nici Dinamo sint mai importanti...sa va fie clar...tuturor !.Revenind la meci, CFR a mai jucat pe teren sintetic, nu imi pare o catastrofa chestia asta. Problema este ca CFR sa si atace, nu doar sa joace inchis. ca o parere, Culio si Paun vor lua locul celor U21, neobligatorii...in competitii...serioase. Cu Viitorul , cit timp a fost egal CFR a avansat doar la faze fixe, rar, si apoi, mai accentuat dupa 0-1.Treaba cu Tucudean arata o lipsa de profesionalim cras al conducerii, a echipei medicale, se putea rezolvain vacanta. Sansale sint la jumatate, Astana a jucat mult si destul de bine in meciuri europene, conteaza daca CFR va da gol si sa nu ia 2-3. Consider ca Dan Petrescu trebuie sa ne arate ca echipa sa are valoare certa, jucand , nu doar inchis, la 0-0, asa nu vad bine CFR-ul. Succes !

Cred ca joaca Rondon in locul lui Tucugol.

1198766430181192
Abigail Laslas  •  08 Iulie 2019, 19:10

Sa vedem daca la astia le pot trage sut pe poarta

Vezi toate comentariile (6)
Comentează