INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC COPENHAGA - ASTRA, 3 AUGUST

Atenție, Astra! FC Copenhaga merge perfect în campionat! E lider cu maximum de puncte și cu un golaveraj incredibil

Foto: Raed Krishan (Gazeta Sporturilor)
Foto: Raed Krishan (Gazeta Sporturilor)

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iulie 2016 20:33

FC Copenhaga a câștigat categoric în etapa a treia din campionat în fața lui Nordsaelland, scor 4-0, și îi creează emoții Astrei înainte de returul din preliminariile Ligii.

Golurile campioanei Danemarcei au fost înscrise de Pavolvici (21), Falk (39) și Kusk (63 și 69). Antrenorul Stale Solbakken a jucat cu 5 fotbaliști care au făcut egal miercuri cu Astra: Olsen, Anjersen, Jorgensen, Santander și Delaney, ultimul fiind cel care a marcat golul danezilor la Giurgiu.

FC Copenhaga e lider în Danemarca după trei etape cu maximum de puncte și un golaveraj fantastic: 11-0.

Astra și FC Copenhaga au terminat la egalitate în prima manșă a turului trei preliminar din Liga Campionilor, 1-1. Partida retur e programată pe 3 august, pe terenul danezilor.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ovasim
ovasim  •  31 Iulie 2016, 08:11

Fără marele antrenor Sumi-bet Copenhaga se va distra cu Astra

Vezi toate comentariile (1)
Comentează