INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AC MILAN - ATLETICO

Alarmă la Atletico! Griezmann, agentul 007 » Cu el pe teren, nici echipa n-a marcat!

Alarmă la Atletico! Griezmann, agentul 007 // sursa foto: Imago
Alarmă la Atletico! Griezmann, agentul 007 // sursa foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 27 septembrie 2021 11:50 / Actualizat luni, 27 septembrie 2021 12:34

Antoine Griezmann (30 de ani) suferă în acest start de stagiune. Niciun gol, nicio pasă decisivă și nici măcar un șut pe poartă. Întoarcerea la Atletico Madrid e foarte dificilă.

Vara lui 2018 a fost ultimul moment cu adevărat fericit pentru Antoine Griezmann. Atinsese acoperișul lumii, era campion mondial. De atunci, a început căderea, chiar dacă anul următor s-a transferat la Barcelona.

Antoine Griezmann nu s-a adaptat la stilul Barcelonei

Atacantul s-a rupt de mediul în care se simțea perfect, la Atletico, unde jucase cinci ani, acceptând provocarea Barcelona, deși știa că îi înfuriase pe fani. 

S-a mutat pe „Camp Nou”, a rămas două sezoane în Catalunya, dar nu s-a adaptat la stilul blaugrana, nu s-a înțeles atât de bine nici cu Messi, nici cu ceilalți coechipieri. Și, chiar dacă a marcat 35 de goluri în 102 meciuri, nu a părut fericit nicio clipă.

Cu Griezmann în teren, Atletico n-a înscris!

În ultima zi de august, s-a întors la echipa sa de suflet, un împrumut ce se poate transforma în transfer definitiv. A sperat ca revenirea să fie ușoară, cunoscându-l atât de bine pe Diego Simeone. Însă, deocamdată, jocul nu funcționează. Nici al lui, nici al roș-albilor.

Griezmann a jucat cinci partide la Atletico, patru în LaLiga, una în Champions. Niciun gol, nicio pasă decisivă și, mai mult decât atât, nici măcar un șut pe poartă! Nu e totul. Când el a fost pe teren, "plăpumarii" n-au înscris deloc!

Pe rețelele de socializare, fanii îl ironizează. Alătură celor două zerouri, de la goluri și assisturi, un 7, numărul meciurilor disputate în acest campionat, trei la Barcelona, patru la Atletico. Și rezultatul este 007. Un agent al nereușitei în actualul sezon.

305 minutefără gol, assist și șut pe poartă are Antoine Griezmann la Atlético în cinci meciuri jucate în LaLiga și Champions

133 de goluria marcat atacantul francez la Atlético în 257 de partide disputate în toate competițiile în perioada 2014-2019

VIDEO Alexandru Maxim, despre experiențele din Germania și Spania: „La Stuttgart adormeam în vestiar”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Efect de domino » Transferul lui Ianis Hagi la AS Roma ar duce la plecarea atacantului de la Real Madrid

Răzvan Lucescu s-a certat rău cu un jucător după meciul cu AEK Atena » De la ce a pornit scandalul

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează