INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SCOȚIA

Efect de domino » Transferul lui Ianis Hagi la AS Roma ar duce la plecarea atacantului de la Real Madrid

Ianis Hagi (stânga), la Rangers // foto: Imago
Ianis Hagi (stânga), la Rangers // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 27 septembrie 2021 11:41 / Actualizat luni, 27 septembrie 2021 12:06

Transferul lui Ianis Hagi (22 de ani) de la Rangers la AS Roma capătă contur. Mutarea mijlocașului român la echipa antrenată de Jose Mourinho ar duce la plecarea lui Borja Mayoral (24).

În iarnă, după doi ani petrecuți la Rangers, Ianis Hagi ar putea să părăsească campioana Scoției. Destinația probabilă? Serie A. Mai exact, AS Roma.

Echipa antrenată de Jose Mourinho se află în negocieri pentru transferul lui Ianis Hagi, care ar putea fi închis pentru suma de 20 de milioane de euro. Gol Digital scrie că „acordul între cele două părți a fost găsit. Luna aleasă pentru transfer este ianuarie, iar consiliul de administrație de la AS Roma lucrează la finalizarea detaliilor”.

Borja Mayoral ar pleca de la AS Roma

Posibilul transfer al lui Ianis Hagi în Serie A deschide ușa pentru plecarea atacantului spaniol Borja Mayoral, conform sursei citate. Mayoral, care este împrumutat de la Real Madrid până la finalul sezonului (iulie 2022), ar putea ajunge la Celta Vigo. Transferul la Celta Vigo îi surâde lui Mayoral, care ar dori să părăsească Roma cât mai curând posibil, potrivit Gol.

O altă posibilă destinație pentru vârful iberic este chiar Juventus, potrivit Calciomercato. Italienii scriu că „Bătrâna doamnă” îl vede pe Mayoral drept concurentul potrivit pentru Alvaro Morata pe postul de atacant. 

Efect de domino » Transferul lui Ianis Hagi la AS Roma ar duce la plecarea atacantului de la Real Madrid
Borja Mayoral, în alb // foto: Guliver/gettyimages

În acest sezon, sub comanda lui Jose Mourinho, Mayoral a adunat doar 3 meciuri la AS Roma, fără să înscrie. În stagiunea trecută a înscris de 17 ori în 45 de partide.

Ianis Hagi, întrebat despre transferul la AS Roma

Săptămâna trecută, Ianis Hagi a fost întrebat în cadrul unei conferințe de presă despre transferul la AS Roma.

„Sunt concentrat doar pe ce fac la Rangers, nu cred că e momentul să vorbim despre un transfer. Simt că am progresat foarte mult atât ca jucător cât și din punct de vedere tehnic, am adăugat multe jocului meu și încă mai am multe de adăugat. Sunt concentrat la indicațiile antrenorului, pentru a deveni mai bun.

Perioada în care am stat în izolare a fost una extrem de dificilă din punct de vedere mental. A fost destul de dificil să-mi privesc colegii jucând, fără să am posibilitatea de a-i ajuta. Mă bucur enorm că am revenit alături de Rangers”, a spus mijlocașul român.

VIDEO. Ianis Hagi, analizat de fostul internațional Ianis Zicu: „Cred că e în primii zece fotbaliști ai lumii”

Citește mai multe știri despre stranieri: 

Primul gol al lui Olimpiu Moruțan la Galatasaray, o bijuterie! Cicâldău i-a pasat decisiv

Răzvan Marin, prestație ștearsă la Napoli: „A fost în umbră”. Notele primite din partea jurnaliștilor italieni

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (6)
penultimul
penultimul  •  27 Septembrie 2021, 18:04
Postat de bah_ce_prost_este_iosif pe 27 Septembrie 2021, 13:23

Daca ajunge Ianis la Roma mor fcsbeii de ciuda

Dupa cum e scris articolul, transferul se face că sa plece și atacantul cela la CeltaVigo. Managerul Romei și antrenorul nu zic nimic, dar - a scris unul pe un blog 20 milioane, Roma , Hagi. Om trăi și om mai vedea. Ar fi prostește sa te oftici că ajunge unul ce joaca in națională într-o echipă mare (și mai și joaca, nu doar freacă banca). Eu m-aș bucura nespus și dacă Rădoi se transfera și el la Roma pe post de antrenor (5-a roata la căruță)

andrei.33
andrei.33  •  27 Septembrie 2021, 15:41

Acest transfer se va face doar pe gsp.

131668434566273
Razvan Mihailescu  •  27 Septembrie 2021, 15:19

Ii pe faza unirea Dej și avântul Reghin sa l ia pe Hagi, nu ajunge la roma

Vezi toate comentariile (6)
Comentează