INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ATLETICO MADRID - JUVENTUS 2-0

ATLETICO MADRID - JUVENTUS 2-0 // GALERIE FOTO + VIDEO Fază incredibilă! Bonucci a simulat o lovitură în figură, apoi și-a luat mâna de pe față ca să vadă faza!

În minutul 78, Leonardo Bonucci a încercat să-l păcălească pe arbitrul Felix Zwayer. +3   FOTO
În minutul 78, Leonardo Bonucci a încercat să-l păcălească pe arbitrul Felix Zwayer.

Articol de - Publicat joi, 21 februarie 2019 10:46

În minutul 78 al partidei Atletico Madrid - Juventus 2-0, Leonardo Bonucci, fundașul italienilor, a încercat să-l păcălească pe arbitrul Felix Zwayer.

La corner, a simțit mâna lui Giménez pe ceafă și a simulat, aruncându-se pe gazon cu mâinile la față. Pretindea că fusese lovit în figură. Apoi, când și-a dat seama că neamțul nu fluieră, nu oprește jocul, și-a luat mâinile de pe ochi pentru a vedea sfârșitul fazei.

Din păcate pentru el, Giménez a înscris atunci. Și nici Zwayer, nici asistentul video n-au mai anulat golul lui Atlético. Era 1-0. 

Premieră a duetului Godín - Giménez

Nu este întâia oară când Diego Godín și José Giménez înscriu la Atlético. Dar este o premieră că acești stoperi uruguayeni, coechipieri în centrul defensivei și la „colchoneros”, și la națională, punctează în același meci al madrilenilor. În toate competițiile. Celeștii sunt la putere. 

VAR a limpezit două situații dificile

Asistentul video l-a ajutat pe „centralul” Zwayer să ia cele mai bune decizii miercuri. În prima repriză, Diego Costa a fost agățat de De Sciglio chiar la marginea careului, dar arbitrul a dictat penalty.

VAR a mutat lovitura la 17 metri. În repriza secundă, Morata a deschis scorul, iar Video Assistant Referee l-a salvat încă o dată pe neamț. Pentru că, înainte să lovească mingea cu capul, vârful iberic l-a împins pe Chiellini. Și a rămas fault în atac.

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului

Vezi și: VIDEO Cristiano Ronaldo în război cu fanii lui Atletico » Declarația de la finalul meciului care i-a înnebunit pe suporteri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
steaua.libera
steaua.libera  •  21 Februarie 2019, 13:49

Caracter 0 pt Bonucci. Peste tot pe unde a ajuns și-a înjurat fost echipa. Și la Milan când era le-a trimis nenumărate “bezele” fanilor lui Juve

771545396317549
Eugen Iustin  •  21 Februarie 2019, 12:08
Postat de Lengyel Adrian pe 21 Februarie 2019, 11:58

Nici la Chiellini n-a fost fault, s-a aruncat ala ca-n bazin. dar ce sa-i faci, cei de la Juventus sunt obisnuiti sa se fure in favoarea lor in Italia cu tot cu VAR!!!

A fost impins la golul ala, sa zicem, dar genul asta de simulari si reactii merita sanctionate cu etape de suspendare. E comportament nesportiv.

986379311381755
Lengyel Adrian  •  21 Februarie 2019, 11:58

Nici la Chiellini n-a fost fault, s-a aruncat ala ca-n bazin. dar ce sa-i faci, cei de la Juventus sunt obisnuiti sa se fure in favoarea lor in Italia cu tot cu VAR!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează