INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ATLETICO MADRID - JUVENTUS 2-0

ATLETICO MADRID - JUVENTUS // VIDEO Cristiano Ronaldo în război cu fanii lui Atletico » Declarația de la finalul meciului care i-a înnebunit pe suporteri

Cristiano Ronaldo // FOTO Reuters +1   FOTO
Cristiano Ronaldo // FOTO Reuters

Articol de - Publicat joi, 21 februarie 2019 09:15

Atletico Madrid s-a impus pe teren propriu, 2-0 cu Juventus, în turul optimilor UEFA Champions League. După meci, Cristiano Ronalo a avut un mesaj dur către fanii care-l apostrofau.

Pentru Atlético, Cristiano Ronaldo era un coșmar. De trei ori îi blocase drumul spre trofeul Ligii Campionilor când era la Real Madrid , în două rânduri chiar în finală. Miercuri, fanii „colchoneros” l-au asediat de când a pășit pe gazon, strigându-i: „Mori, Cristiano!”. 

În timpul partidei, portughezul le-a arătat cinci degete. Numărul trofeelor cucerite de el în Champions de-a lungul carierei (patru la Madrid și unul la Manchester).

Vezi aici VIDEO cu rezumatul meciului

După meci, la zona mixtă, atacantul lui Juventus a continuat conflictul și la zona mixtă, în fața jurnaliștilor spanioli. Cu același gest. O mână de victorii. „Eu am câștigat cinci Ligi, Atlético are zero!”, a șarjat el provocator.

 

Întrebat ce va fi la retur, lusitanul a spus doar atât: „Vedem”.

cristiano ronaldo 2
FOTO: Guliver/GettyImages

Pe Instagram, nu mai era însă la fel de senin: „A fost o noapte dificilă”. Dar le-a transmis optimism suporterilor bianconeri: „Acum, trebuie să credem”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează