INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - DINAMO ZAGREB

CFR Cluj - Dinamo Zagreb. FOTO L-au ajuns blestemele steliștilor » Cristi Bălgrădean, gafă la primul meci important pentru CFR

Apărarea celor de la CFR Cluj a gafat la golul de 1-0 al celor de la Dinamo Zagreb, din turul 2 preliminar al UEFA Champions League.  FOTO: Captură @Digi Sport 1 +49   FOTO
Apărarea celor de la CFR Cluj a gafat la golul de 1-0 al celor de la Dinamo Zagreb, din turul 2 preliminar al UEFA Champions League. FOTO: Captură @Digi Sport 1

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 august 2020 20:27 / Actualizat joi, 27 august 2020 00:03

CFR Cluj a fost eliminată de Dinamo Zagreb, scor 2-2 (5-6 la penalty-uri), în turul 2 preliminar al UEFA Champions League. Campioana României ajunge în Europa League, direct în turul 3 preliminar. Apărarea celor de la CFR Cluj a gafat la golul de 1-0.

CFR Cluj a cedat controlul balonului încă din startul duelului cu croații. Bosniacul Amer Gojak i-a pedepsit în minutul 14, la finalul unei serii de erori în defensivă. Primul care a greșit a fost fundașul central Boli. Acesta a alunecat în fața lui Ivanusec și i-a permis mijlocașului lui Dinamo să șuteze de la marginea careului de 16 metri. 

CFR Cluj - Dinamo Zagreb. FOTO L-au ajuns blestemele steliștilor » Cristi Bălgrădean, gafă la primul meci important pentru CFR
Boli a alunecat în fața adversarului

Execuția a fost una slabă, pe direcția lui Bălgrădean, dar „Pufi” a respins greșit, în față. Apărătorii clujeni nu s-au întors suficient de rapid pentru a-l proteja, iar Gojak a trimis în poarta goală. 

CFR Cluj - Dinamo Zagreb. FOTO L-au ajuns blestemele steliștilor » Cristi Bălgrădean, gafă la primul meci important pentru CFR

Bălgrădean, sosit cu scandal la CFR

Transferul lui Cristian Bălgrădean, adus la CFR Cluj pentru a-l înlocui pe Giedrius Arlauskis, a fost o adevărată telenovelă. Portarul s-a înțeles cu „feroviarii”, deși se afla sub contract cu FCSB, fără să îi anunțe pe „roș-albaștrii”. Gigi Becali l-a acuzat că ar fi gafat intenționat în anumite momente, l-a amenințat cu comisiile, dar în cele din urmă mutarea s-a perfectat. 

Bălgrădean a evoluat la CFR și în victoria cu Clinceni, scor 2-1, din prima etapă a Ligii 1. Prestația lui a fost una sigură și a fost lăudat de Dan Petrescu: „A ajutat mult echipa, a comunicat constant cu cei din fața lui”.

Citește și alte știri despre CFR Cluj - Dinamo Zagreb: 

EXCLUSIV Billel Omrani, superofertă de transfer chiar în ziua meciului! Dan Petrescu e un car de nervi

CFR CLUJ - DINAMO ZAGREB. Alex Chipciu știe secretul campioanei: „Adversarii zic: «Bă, dar eu am avut ocazii, am controlat jocul!»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
gigicoaste
gigicoaste  •  27 August 2020, 06:24
Postat de gigicoaste pe 26 August 2020, 21:52

Titlu de stire al unui site de sport! Halal! ***.

Acum moderați şi cuvântul ***?? pai în cazul ăsta sunteți nişte nimicuri!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  27 August 2020, 04:13
Postat de sooos1ck pe 27 August 2020, 01:45

CFR nu e in forma, s-a vazut si in campionatul abia incheiat. E mai bine in EL, ma gandesc la coeficient mai mult, se fac mai usor puncte in EL!

Da dar pana la grupele EL mai e cel putin un playoff cu echipe bunicele. Daca joaca tot ca azi...

forumeer
forumeer  •  27 August 2020, 02:13

Ce treaba au STELISTII cu Balgradean, scârbelor? Abia astept sa vi se desfiinteze clona ilfoveana. STELISTII SUNT DOAR CEI CE SE NUMESC STEAUA.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează