INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BARCELONA - BAYERN 2-8

BARCELONA - BAYERN 2-8. Autogolul caraghios din „șocul” sferturilor de finală a declanșat „furtuna” de la poarta lui Ter Stegen

Fundașul austriac a respins defectuos, în proprie poartă, centrarea trimisă de Jordi Alba. Captură TV Telekom Sport +28   FOTO
Fundașul austriac a respins defectuos, în proprie poartă, centrarea trimisă de Jordi Alba. Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 august 2020 22:25 / Actualizat sambata, 15 august 2020 00:30

Barcelona - Bayern Munchen, cel mai tare duel din sferturile de finală ale Champions League, s-a terminat cu un scor neverosimil. 2-8!

Muller a deschis scorul pentru bavarezi după doar patru minute, dar Bayern s-a văzut egalată trei minute mai târziu, după un autogol caraghios semnat de Alaba. 

Fundașul austriac a respins defectuos, în proprie poartă, centrarea trimisă de Jordi Alba, lăsându-l complet fără replică pe Neuer. A fost unul dintre puținele momente de nesiguranță ale nemților de pe durata primei reprize. 

BARCELONA - BAYERN 2-8. Autogolul caraghios din „șocul” sferturilor de finală a declanșat „furtuna” de la poarta lui Ter Stegen

Autogolul nu i-a demoralizat pe bavarezi, care au continuat să joace ofensiv și să pună mari probleme la poarta lui Ter Stegen. Trupa lui Hans-Dieter Flick a trecut peste „șoc” și a înscris de două trei, în minutele 21, 28 și 31, prin Perisic, Gnabry și Muller. 

În repriza secundă, Bayern Munchen a mai înscris de patru ori, semnând una dintre cele mai rușinoase înfrângeri din istoria Barcelonei!

FOTO. Imagini spectaculoase din Bayern Munchen - Barcelona 

+24 FOTO

Urmărește aici supermeciul Barcelona - Bayern Munchen

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează